3000TL telefon tavsiyesi

İkisi arasından m12.

Günlük kullanım için idare etse de fiyat segmenti için berbat işlemciler.

Bana kalsa bu bütçe de hiçbir telefon parasını hak etmiyor zaten de malum ekonomi işte. Son olarak 3500 TL bandında alınabilecek telefonları listeleme fırsatın varsa iyi olur hem forum da diğer arkadaşlar için de fikir olmuş olur top5 gibi müsaitsen yapabilirsin.
 
Realme C25s 3600 TL.
Redmi 9t.
M12.

Oppo tarafında A15s, A16, A54 modelleri mevcut.
Bu üç model var.

GM, techno, Infinix gibi markaların modelleri de var, ben şahsen bunları almam, isteyen alabilir.

Kullanacak kişi telefondan çok fazla anlamıyorsa bence Çinli markalardan uzak durulması gerek diye düşünüyorum. Bileşenler iyi olsa da yazılım konusunda sorunlu oldukları bir gerçek.
 
Bu iki model arasından hangisini tercih etmeliyim peki? İşlemci idare etse yeterli zaten günlük kullanım sosyal medya vs. dışında pek kullanılmayacak telefon oyun oynamayacak nasıl olsa.

Önermem. Telefon kullanmayın daha iyi. 2 aya deli gibi kasmaya başlıyor insan kafayı yiyor bahsettiğim kazmalar basit normal değil ciddi anlamda kasmalar oluyor ayrıca her sistem güncellemesinde de bilerek yavaşlatıyorlar 3500TL butceyle gidin GM21 Pro alın. Samsung arayüzü şartsa Launcher yükleriz sorun değil.
 
3500 TL'yi A12/M12 alıp çöpe atana kadar yenilenmiş ikinci el modelleri alın daha iyi:


Ya da GM 21 Pro, Realme C21/25, Oppo A54 gibi modelleri tercih edip üstüne launcher yükleyebilirsiniz:



 
Realme C25s 3600 TL.
Redmi 9t.
M12.

Oppo tarafında A15s, A16, A54 modelleri mevcut.
Bu üç model var.

GM, techno, Infinix gibi markaların modelleri de var, ben şahsen bunları almam, isteyen alabilir.

Öneriler için teşekkürler M12 ve C25s arasında kaldım. En mantıklı bu ikisi geldi bana da GM gibi markaları bende tercih etmek istemiyorum dediğin gibi o yüzden geriye pek bir seçeneğim kalmıyor bu iki telefon arasında karşılaştırma yaparsan hangisi daha önde güncellik olarak kaç yıl götürür bataryası işlemcisi kamerası ekranı vs. gibi etkenleri belirterek söylersen aklıma iyice oturur şimdiden teşekkürler.
 
Başlıkta da yazdığım gibi maksimum 3000TL bandında bir telefon almak istiyorum bütçem 1 TL bile arttırmam mümkün değil uzun süredir de telefon piyasasıyla ilgilenmiyordum kafam allak bullak oldu çok fazla telefon var karar veremedim. Bu fiyat bandında alabileceğim en iyi F/P telefon önerilerinizi bekliyorum 2.el almayacağım bu arada.
Samsung A12 kullanıyorum hiç bir sıkıntı da yaşamadım. Samsung A12 yada A32 önerebilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı