3000TL'ye Ekran Kartı Tavsiyesi Var mı?

EmirhanDayz

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar 3000 TL'ye ekran kartı tavsiyesi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana şu ekran kartını öneriyorum MSI GTX980 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı.

Gerçekten güzel bir ekran kartı hemde beklediğimden daha ucuz ben 3000TL demiştim ama bu 1900 TL. Birde bu kart verdiğim paranın hakkını verebilecek bir kart mı acaba?

Gerçekten güzel bir ekran kartı hemde beklediğimden daha ucuz ben 3000TL demiştim ama bu 1900 TL.Birde bu kart verdiğim paranın hakkını verebilecek bir kart mı acaba?

Dostum film efektleri veya çizim yapmayacaksan 3000 tl bir ekran kartına verilir mi ? Arkadaşın önerdiği kart mükemmel bir şey. Verdiğin paranın kuruşu kuruşuna hakkını verir.

Ben oyunları ultra ayarlarda 4k'da oynamak istiyorum. Filimleri hiç takılmadan oyunları hiç takılmadan oynamak istiyorum. Bu ekran kartı 4k ultrada oynatır değil mi ? Watch dogs veya bf 4'ü?

O zaman 2 tane GTX 970 al ve SLI yap. Veya bütçeyi arttırıp R9 295x2 al.

Az daha bekle 970 SLI yap, oyunlarda SLI desteği tam olarak tamamlanmadı.

3000 bin? 1800 küsüre GTX980 al, zaten ultra çalıştıramayacağı, uçuramayacağı oyun yok. Ha daha iyi istiyorsan 2900e Titan al. Ama gerek var mı soru burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…