3000TL'ye Ekran Kartı Tavsiyesi Var mı?

Gerçekten güzel bir ekran kartı hemde beklediğimden daha ucuz ben 3000TL demiştim ama bu 1900 TL. Birde bu kart verdiğim paranın hakkını verebilecek bir kart mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten güzel bir ekran kartı hemde beklediğimden daha ucuz ben 3000TL demiştim ama bu 1900 TL.Birde bu kart verdiğim paranın hakkını verebilecek bir kart mı acaba?

Dostum film efektleri veya çizim yapmayacaksan 3000 tl bir ekran kartına verilir mi ? Arkadaşın önerdiği kart mükemmel bir şey. Verdiğin paranın kuruşu kuruşuna hakkını verir.

Ben oyunları ultra ayarlarda 4k'da oynamak istiyorum. Filimleri hiç takılmadan oyunları hiç takılmadan oynamak istiyorum. Bu ekran kartı 4k ultrada oynatır değil mi ? Watch dogs veya bf 4'ü?

Az daha bekle 970 SLI yap, oyunlarda SLI desteği tam olarak tamamlanmadı.

3000 bin? 1800 küsüre GTX980 al, zaten ultra çalıştıramayacağı, uçuramayacağı oyun yok. Ha daha iyi istiyorsan 2900e Titan al. Ama gerek var mı soru burda...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı