Kontrol ama ne kadar kontrol?Merhaba 3000TL bütçem var, Control bir mouse pad istiyorum, bilgili arkadaşlar önerebilirse sevinirim.
Kontrol ama ne kadar kontrol?
Hocam Speed kullanıyordum biraz hızlı geldi ne beni çok serbest bırakacak ne de beni tuttuğunu hissedebileceğim şekilde kontrol açıklayabildim mi bilmiyorum ama anlamışsınızdır umarım.
Hocam Speed kullanıyordum biraz hızlı geldi ne beni çok serbest bırakacak ne de beni tuttuğunu hissedebileceğim şekilde kontrol açıklayabildim mi bilmiyorum ama anlamışsınızdır umarım.
Hybrid yani.
Ah şunun stoğu gelse var ya kaç zamandır gelmiyor tam anlattığınız gibi bir pad.
Eğer desen sıkıntı değilse kendimde kullanıyorum yüzeyi mükemmel bir pad.
Bu iki padde tam yerinde padler hız ve kontrol aynı anda diyebiliriz. Lei ling biraz daha hızlı.
ESPTiger Shan Hai Series [Tang Dao] Poron Mousepad
Shan Hai Serisi, kumaşın doğal dokusunu koruyan düz renklerde ürünler sunar. Taban malzemesi olarak, Japon Inoue Poron kullanılır. Bu malzeme, 4mm kalınlığında olup parlak yüzeylidir. Seride beş farklı ürün bulunur: Chuan Yun, Lei Ling, Kun Lun, Feng Ling ve Tang Dao. Bu ürünler, farklı oyun...wraithesports.com ESPTiger Shan Hai Series [Lei Ling] Poron Mousepad
Shan Hai Serisi, kumaşın doğal dokusunu koruyan düz renklerde ürünler sunar. Taban malzemesi olarak, Japon Inoue Poron kullanılır. Bu malzeme, 4mm kalınlığında olup parlak yüzeylidir. Seride beş farklı ürün bulunur: Chuan Yun, Lei Ling, Kun Lun, Feng Ling ve Tang Dao. Bu ürünler, farklı oyun...wraithesports.com
Çok minimal öyle fark edecek bir hız değil. Eğer cildime teması hoş olsun dersen lei ling biraz daha kontrol olsun dersen tang dao.Evet
Hocam siyah istediğim için son 2'si hoşuma gitti lei ling biraz daha hızlı demişsiniz ama çok büyük hız farkı var mı yoksa minimal mi?
Çok minimal öyle fark edecek bir hız değil. Eğer cildime teması hoş olsun dersen lei ling biraz daha kontrol olsun dersen tang dao.
Neon v2 kendim kullanıyorum incelemem var bakabilirsiniz tercih biraz daha size kalmış.Lei lingi düşüneyim hocam o zaman peki neon V2 ile aralarında çok büyük farklar var mı yani deseni göz arda edilebilecek farklar?