3000TL'ye kadar Control mouse pad önerisi

Bütçe
3000

marpce

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 3000TL bütçem var, Control bir mouse pad istiyorum, bilgili arkadaşlar önerebilirse sevinirim.

Hocam Speed kullanıyordum biraz hızlı geldi ne beni çok serbest bırakacak ne de beni tuttuğunu hissedebileceğim şekilde kontrol açıklayabildim mi bilmiyorum ama anlamışsınızdır umarım.
Ah şunun stoku gelse var ya kaç zamandır gelmiyor tam anlattığınız gibi bir pad.
Eğer desen sıkıntı değilse kendimde kullanıyorum yüzeyi mükemmel bir pad incelemem var bakabilirsiniz. İnceleme: ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition Poron mouse pad
Bu iki padde tam yerinde padler hız ve kontrol aynanda diyebiliriz. Lei ling biraz daha hızlı.

Evet :D

Ah şunun stoğu gelse var ya kaç zamandır gelmiyor tam anlattığınız gibi bir pad.
Eğer desen sıkıntı değilse kendimde kullanıyorum yüzeyi mükemmel bir pad.
Bu iki padde tam yerinde padler hız ve kontrol aynı anda diyebiliriz. Lei ling biraz daha hızlı.

Hocam siyah istediğim için son 2'si hoşuma gitti lei ling biraz daha hızlı demişsiniz ama çok büyük hız farkı var mı yoksa minimal mi?

Evet :D

Hocam siyah istediğim için son 2'si hoşuma gitti lei ling biraz daha hızlı demişsiniz ama çok büyük hız farkı var mı yoksa minimal mi?
Çok minimal öyle fark edecek bir hız değil. Eğer cildime teması hoş olsun dersen lei ling biraz daha kontrol olsun dersen tang dao.

Lei lingi düşüneyim hocam o zaman peki neon V2 ile aralarında çok büyük farklar var mı yani deseni göz arda edilebilecek farklar?
Neon v2 kendim kullanıyorum incelemem var bakabilirsiniz tercih biraz daha size kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı