3000TL'ye kadar manyetik switch klavye önerisi

Bütçe
2000-3000
MCHOSE köklü bir marka hocam Akko'dan daha eski ve deneyimliler. Ulkemize yeni yeni girdiler gaming.gen sayesinde. Ajazz ise yazim hissiyati ve PBT olarak daha iyi. Hepsi yakin klavyeler zaten. Bütçe cikiyorsa W75 cok daha iyi olur. Hem malzeme kalitesi hem de switch kalitesi daha iyi.

Hocam Wraith kendi switchlerini kullanmıs BBL surumunde iyi olur mu?

Mchose köklü bir marka hocam AKKO'dan daha eski ve deneyimliler. Ulkemize yeni yeni girdiler gaming.gen sayesinde. Ajazz ise yazim hissiyati ve pbt olarak daha iyi. Hepsi yakin klavyeler zaten. Butce cikiyorsa W75 cok daha iyi olur. Hem malzeme kalitesi hemde switch kalitesi daha iyi.
Ouetemu switch kullanıyolar oyuzden on yargılıyım mchose a

Ona dikkat etmemistim. Hiçbir fikrim yok hocam maalesef.

4600W75'e vermek istemiyorum Ajazz MCHOSE ve Akko kaldı siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

4600W75'e vermek istemiyorum Ajazz MCHOSE ve Akko kaldı siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

Bir de hocam MCHOSE Pro ve Pro SE diye ayrılan iki model var hangisi daha iyi aynı fiyattalar.

MCHOSE en mantikli secenek. PBT kalitesi ve yazilim acisindan. Ancak Ajazz'da F/P olarak alinir.
Mchose alıcam ozaman hocam karar verdim

Switch farki var. Sanirsam SE daha iyiydi.

Tamamdır hocam.

Arkadaşlar şansa klavye almadı. Wraith W60 versiyonunu aldım ön siparişte 2800'e limited aldım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı