Ajazz AK820 PRO Mekanik Oyun Klavyesi,3 Modlu TFT Renkli Ekran ve CNC Düğmeli 81 Tuş,RGB Aydınlatma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
ben burdan sipariş verdim biraz daha pahalıya denk geldi ama kargo da baya hızlı geldi çarşamba akşamı verdim bugün saat 2 gibi elime ulaştı
Ajazz AK820 PRO Mekanik Oyun Klavyesi,3 Modlu TFT Renkli Ekran ve CNC Düğmeli 81 Tuş,RGB Aydınlatma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
ben burdan sipariş verdim biraz daha pahalıya denk geldi ama kargo da baya hızlı geldi çarşamba akşamı verdim bugün saat 2 gibi elime ulaştı
www.trendyol.com
Ben buradan sipariş verdim biraz daha pahalıya denk geldi ama kargo da bayağı hızlı geldi çarşamba akşamı verdim bugün saat 2 gibi elime ulaştı
Hocam ben diğerini tercih ettim sarı siyah beyaz gözüme bi daha güzel geldi bi de tek beyaz mor ben pek masama uyumlu göremedim o yüzden siz beğendiyseniz ama o da gayet güzel tok ses isterseniz ama gift switch olanı kesinlikle alın.
Şuanda benim aldığım linkte 100tl kupon da var alacaksanız Ajazz Ak820 Pro yu