MSI GE60 ne zaman çıkacağı hakkında tam bir bilgi var mı ? Fiyatı ne kadar olacak ?Az bir sure daha bekleyin. MSI GE60 modeli yeni ekran karti GTX860M ile dizayn edildi. Turkiye'de satisa cikacak.
Bekleyemezseniz GTX765M ekran kartli modelini alin.
MSI GE60 ne zaman çıkacağı hakkında tam bir bilgi var mı ? Fiyatı ne kadar olacak ?Az bir sure daha bekleyin. MSI GE60 modeli yeni ekran karti GTX860M ile dizayn edildi. Turkiye'de satisa cikacak.
Bekleyemezseniz GTX765M ekran kartli modelini alin.
Ben uzun yıllar kullandığım için max belleği 32 gb olması benim için önemli msi şu anda tek tercih gibi gözüküyor, diğerlerini nedense gözüm tutmuyor. Kağıt üstünde msi monstera göre hem pahalı hemde düşük sistemlere sahip ama monster elinize alınca ucuz geliyor neden bilmiyorum. Bir de 765 m yüksek oyun performansı için yeterli değil bence crysis bunu kanıtladı.Msi ge60 ı öneririm gtx 765 ekran kartı var ve bence işinizi rahatça görür, 860m serisi çok pahalıya gelecek Türkiye'ye ve 700 serisinde fazla bir şey eklenmemiş. 800 700 neredeyse eşit.
Rahatlıkla kullanabilirsiniz.- Google Shopping
www.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.