Ati'Smuggler
Hectopat
Komple sistemi ikinci el dizme imkanı var mı? Ona göre öneri yapabilirim.
Bana ekran kartı ilanı güvenilir gelmedi.Önerdiğim bütün ürünlerin sahipleriyle konuş almadan önce. Çünkü fiyatlarına ve açıklamalarına bakarak bunları atıyorum. Detayını öğrenmek sizin işiniz. 1-2 parçayı sıfır seçtim.
@Asım Demir satıyor sanırım bu anakartı
Kasayı ben satıyorum.Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Dediğim gibi, satıcıyla iletişim kurup detayını öğrenmek konu sahibine kalmış. Buradan sadece ilanlara bakarak sağlamlığını vs. öğrenemeyiz.Bana ekran kartı ilanı güvenilir gelmedi.
Öncelikle çok teşekkür ederim hepsine tek tek bakıyorum. İşlemciyi bilmiyorum ne kadar iyi. Bu sistemle oyunlarda ortalama kaç fps alırım? Birde işlemci olarak i5 4560mı ne var sizce alınır mı?Önerdiğim bütün ürünlerin sahipleriyle konuş almadan önce. Çünkü fiyatlarına ve açıklamalarına bakarak bunları atıyorum. Detayını öğrenmek sizin işiniz. 1-2 parçayı sıfır seçtim.
@Asım Demir satıyor sanırım bu anakartı
Kasayı ben satıyorum.Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Letgo da çok alışveriş yapan birisiyim. Zaten sıkıntılıysa sayan kişi almam.Dediğim gibi, satıcıyla iletişim kurup detayını öğrenmek konu sahibine kalmış. Buradan sadece ilanlara bakarak sağlamlığını vs. öğrenemeyiz.
Şu da var alternatif.
GTX 960 2GB MSI - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 835068532
GTX 960 2GB MSI - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Almam gerekiyor maalesef. Dolar daha da artıcak. Süleyman soylu muhabbetinden. O yüzden toparlıyım biran önce.Bana sorarsan bu dönemde alma biraz dişini sık sonra daha iyi bir sistem toplarsın.
i3 10100F çok daha iyi bir işlemci. Oynayacağın oyunlara bağlı. GTX 960 günümüz oyunlarını rahatlıkla oynatabiliyor. Oynayacağın oyunlar nedir?Öncelikle çok teşekkür ederim hepsine tek tek bakıyorum. İşlemciyi bilmiyorum ne kadar iyi. Bu sistemle oyunlarda ortalama kaç FPS alırım? Bir de işlemci olarak i5 4560 mı ne var sizce alınır mı?