3000TL'ye monitör dahil kasa toplama

Ati'Smuggler

Hectopat
Merhaba iyi forumlar.
Rahatlıkla kasmasan LoL, Valorant ve CS:GO tarzı oyunları oynayabileceğim bir kasa önerebilir misiniz? 240GB SSD ve 22" 1ms 60Hertz monitörüm var. 0 bulmak çok zor diyorsanız bile şu ekran kartının ikinci eline bak işini rahat görecektir gibi şeyler söylerseniz ben de onlara bakınayım. Bu gibi oyunlarda daha çok işlemci gerekiyormuş. Ne tür işlemcilerin 2.eline bakayım? Sadece kasaya verebileceğim fiyat 3000 civarı. Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Önerdiğim bütün ürünlerin sahipleriyle konuş almadan önce. Çünkü fiyatlarına ve açıklamalarına bakarak bunları atıyorum. Detayını öğrenmek sizin işiniz. 1-2 parçayı sıfır seçtim.

@Asım Demir satıyor sanırım bu anakartı :D
Kasayı ben satıyorum. :D

Önerdiğim bütün ürünlerin sahipleriyle konuş almadan önce. Çünkü fiyatlarına ve açıklamalarına bakarak bunları atıyorum. Detayını öğrenmek sizin işiniz. 1-2 parçayı sıfır seçtim.

Bana ekran kartı ilanı güvenilir gelmedi.

Bana ekran kartı ilanı güvenilir gelmedi.
Dediğim gibi, satıcıyla iletişim kurup detayını öğrenmek konu sahibine kalmış. Buradan sadece ilanlara bakarak sağlamlığını vs. öğrenemeyiz.

Şu da var alternatif.

Öncelikle çok teşekkür ederim hepsine tek tek bakıyorum. İşlemciyi bilmiyorum ne kadar iyi. Bu sistemle oyunlarda ortalama kaç fps alırım? Birde işlemci olarak i5 4560mı ne var sizce alınır mı?
Dediğim gibi, satıcıyla iletişim kurup detayını öğrenmek konu sahibine kalmış. Buradan sadece ilanlara bakarak sağlamlığını vs. öğrenemeyiz.

Şu da var alternatif.
Letgo da çok alışveriş yapan birisiyim. Zaten sıkıntılıysa sayan kişi almam.
Bana sorarsan bu dönemde alma biraz dişini sık sonra daha iyi bir sistem toplarsın.
Almam gerekiyor maalesef. Dolar daha da artıcak. Süleyman soylu muhabbetinden. O yüzden toparlıyım biran önce.

Öncelikle çok teşekkür ederim hepsine tek tek bakıyorum. İşlemciyi bilmiyorum ne kadar iyi. Bu sistemle oyunlarda ortalama kaç FPS alırım? Bir de işlemci olarak i5 4560 mı ne var sizce alınır mı?
i3 10100F çok daha iyi bir işlemci. Oynayacağın oyunlara bağlı. GTX 960 günümüz oyunlarını rahatlıkla oynatabiliyor. Oynayacağın oyunlar nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı