Attığım AOC modeline bakmanı öneririm.Arkadaşlar çok fazla seçenek var çift monitör yapıcam hangisi iyidir çok kararsız kaldım
direk 2 tane mönitör alıcam şuan yok 2side biri discord için falan diğeri oyunİkinci monitörün kullanım amacı ne olacak ve diğer monitörünüz nedir?
Ama ikiside 144 veya 165 olsa iyi olurdirek 2 tane mönitör alıcam şuan yok 2side biri discord için falan diğeri oyun
direk 2 tane mönitör alıcam şuan yok 2side biri discord için falan diğeri oyun
Ama ikiside 144 veya 165 olsa iyi olur
Discord için kullancaksanız 144 hz gereksiz bence 75 yeterli gibime geliyor tabi sizin düşüncenizdirek 2 tane mönitör alıcam şuan yok 2side biri discord için falan diğeri oyun
Ben de o modeli düşünüyorum da beyazlar sarımsı gösteriyor diyorlar. Yandan bakınca falan sarımsıymış renkler. Sizde öyle mi rahatsız ediyor mu?LG UltraGear 24 GN-650b modelini kullanıyorum 144 Hz IPS panel 1 ms GtG. Çok memnunum ölü piksel vs çıkmadı.
Hemen almanız gerekmiyorsa indirime girince G24F öneririm.direk 2 tane mönitör alıcam şuan yok 2side biri discord için falan diğeri oyun
Ben de o modeli düşünüyorum da beyazlar sarımsı gösteriyor diyorlar. Yandan bakınca falan sarımsıymış renkler. Sizde öyle mi rahatsız ediyor mu?
Ben de o modeli düşünüyorum da beyazlar sarımsı gösteriyor diyorlar. Yandan bakınca falan sarımsıymış renkler. Sizde öyle mi rahatsız ediyor mu?
Filmlerde, oyunlarda falan karanlık yerler iyi gözüküyor mu parlaklığı nasıl? Shadow boost tarzı modu var mı?Sadece siyah renkte oluyor bu durum ama bu monitöre özgün bir şey değil "IPS" adı altında alacağın hemen hemen her monitörde mevcut. Zaten monitoru komple ters çevirip kullanmayacaksın ki hocam düz kullanacaksın.
Ayrıca bu paraya privot özelliği olan sağa sola aşağı yukarı hareket eden tasarım olarak aşırı şık gerçek 1 ms GtG monitör yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.