3000TL'ye sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ddenizz

Hectopat
Herkese merhaba. Ben ekran karı dışında diğer sistem bileşenleri yeterli olan bir sisteme gtx 770 2 gb direct cu 2 ekran kartı eklemeyi düşünüyorum. Bu ekran kartı ne zaman yeni nesil oyunlarda sorun çıkartır?
Watch Dogs , 3gb kullanıyormuş , bunun gibi oyunlarda sorun çıkarır diye başka alternatiflere yöneldim fakat Gtx 770 alsam da sorun olur mu?

Diğer bileşenleri söylerseniz iyi olur. Güç kaynağını da unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX770 2-3 yıl Ultra'da götürecek bir kart sonra yavaş yavaş ayarları düşüyor High , Medium , Low derken 5-6 sene gider.

Diğer bileşenler;
İntel 4770K işlemci,250 gb ssd,ddr3 2x4 gb ram,z87-g45 anakart vs.

GTX770 2-3 yıl Ultra'da götürecek bir kart sonra yavaş yavaş ayarları düşüyor High , Medium , Low derken 5-6 sene gider.
Ama dediğim gibi 2 gb olması sorun yaratmaz mı?

Kardeşim sen bütçeni söyle ve kullanım amacını yaz ben sana en iyisini toplayayım. 4770K falan çok fazla oyun içinse 4670K fazlasıyla yeterli. Sen bütçeni ve kullanım amacını söyle.

Bütçe nedir ekran kartı için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm bileşenler için bütçe 3.000 TL en fazla. Amacım 2 yıl sonra çıkan oyunları da yüksek ayarlarda oynayabilmek.

Senin dediğin ana karta 4770K alsam daha iyi olmaz mı? Benim amacım sistemin ömrünü uzatmak çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…