Hocam Trendyol Man pek sevmiyorum ya daha kaliteli bir şeyler arıyorum.Hocam Trendyol markasına ait olan, TRENDYOL MAN ürünlerine bir bakın isterseniz.
TRENDYOL MAN Modelleri, Fiyatları - Trendyol
TRENDYOL MAN ve sevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!www.trendyol.com
Bana kalırsa Trendyol Man hiç alma çünkü kumaşı ve baskısı kalitesiz, bazı instagram sayfaları var (FlawWear, Zincirwear gibi) onlara bakabilirsin ben de oralardan almaya başladım artıkHocam Trendyol Man pek sevmiyorum ya daha kaliteli bir şeyler arıyorum.
Hocam güzel baggy bir pantolon var mı? Açık renk.Bana kalırsa Trendyol Man hiç alma çünkü kumaşı ve baskısı kalitesiz, bazı instagram sayfaları var (FlawWear, Zincirwear gibi) onlara bakabilirsin ben de oralardan almaya başladım artık
Bana kalırsa Trendyol man hiç alma çünkü kumaşı ve baskısı kalitesiz, bazı Instagram sayfaları var (flawwear, zincirwear gibi) onlara bakabilirsin ben de oralardan almaya başladım artık.
Hocam tabii o açıdan bakınca öyle ama ben epey bir süre trendyol man giydim ve kalitesini artık bildiğim için söyledim fakat şu an çoğu instagram sayfaları iade vs yok diye belirtiyorHocam mesela Trendyol mandan aldık diyelim en azından beğenmezsek iade edebiliyorsunuz o dediğin sayfaları az çok biliyorum hatta flash weardan eşofman almıştım bedeni küçük geldi bende iade etmek istedim benim mesajlarıma dahi bakmadilar düşünün bende tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç bekliyorum.
Zincirwear İle Hızlı Değişim!Hocam mesela Trendyol mandan aldık diyelim en azından beğenmezsek iade edebiliyorsunuz o dediğin sayfaları az çok biliyorum hatta flash weardan eşofman almıştım bedeni küçük geldi bende iade etmek istedim benim mesajlarıma dahi bakmadilar düşünün bende tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç bekliyorum.

fecby.com

fecby.com
				Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.