300TL bandında tshirt önerisi

Bana kalırsa Trendyol man hiç alma çünkü kumaşı ve baskısı kalitesiz, bazı Instagram sayfaları var (flawwear, zincirwear gibi) onlara bakabilirsin ben de oralardan almaya başladım artık.

Hocam mesela Trendyol mandan aldık diyelim en azından beğenmezsek iade edebiliyorsunuz o dediğin sayfaları az çok biliyorum hatta flash weardan eşofman almıştım bedeni küçük geldi bende iade etmek istedim benim mesajlarıma dahi bakmadilar düşünün bende tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç bekliyorum.

Hocam mesela Trendyol mandan aldık diyelim en azından beğenmezsek iade edebiliyorsunuz o dediğin sayfaları az çok biliyorum hatta flash weardan eşofman almıştım bedeni küçük geldi bende iade etmek istedim benim mesajlarıma dahi bakmadilar düşünün bende tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç bekliyorum.
Hocam tabii o açıdan bakınca öyle ama ben epey bir süre trendyol man giydim ve kalitesini artık bildiğim için söyledim fakat şu an çoğu instagram sayfaları iade vs yok diye belirtiyor

Zincirwear İle Hızlı Değişim!

Yollamak İstediğiniz Ürünü Paketleyip,İçine Sipariş Kodunuzu,Yolladığınız Ürün Ve İstediğiniz Ürünü Yazıp Gidiş-Dönüş Kargo Ücreti(110₺) Bırakarak Bizlere Yollayınız.

110tl nedir ya almaktan vazgeçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı