300TL klavye önerisi

Siparişi verdim gelsin biraz kullanayım geri dönüş yaparım sağ ol vallahi çok iyi yetiştin. Beğenmezsem iade edip overlord alırım herhalde.

Ne demek hocam :) Memnun kalmayacağınızı sanmıyorum sonuçta Philips başarılı bir marka.
Siparişi verdim gelsin biraz kullanayım geri dönüş yaparım saol valla çok iyi yetiştin. Beğenmezsem iade edip overlord alırım herhalde.
Siparişi verdim sayfayı yeniledim 266tl oldu xD
Hocam hala 150TL nasıl 266TL oldu

Ne demek hocam :) Memnun kalmayacağınızı sanmıyorum sonuçta Philips başarılı bir marka.

Hocam hala 150TL nasıl 266TL oldu
Screenshot_20211106-232626_Chrome.jpg
beni mi dolandırmaya uğraşıyor :D
Şimdi de 150tl oldu tekrar 248 stok yazıyor xD

Başka adam akıllı bir inceleme bulamadım maalesef.

Başka adamakıllı bir inceleme bulamadım maalesef.

Bayağı iyi bir değerlendirme olmuş. Sonunda dediği gibi bu fiyata inanılmaz bir klavye. Bir kere gerçek mekanik, ayrıca mavi Switch'ler gibi çıt çıt değil daha tok çıkıyormuş, kayık bir sesi varmış.

Edit: Klavye bugün elime ulaştı. Tam bir mavi Switch. Tuşları eski klavyeme göre küçük biraz ve oyun oynarken kulaklıktan ses geçiyor pek sevmesem de ama 150TL'ye aldığımızı unutmamak lazım. Bunun en yakın olanağı Gamepower overlord ama onda da numpad kısmı yok. Fiyatı 260TL iade konusunda pek emin değilim, 1-2 daha kullanıp düzenleme yaparım. Işıkları vs çok tatlı, tek sıkıntı aslında sesi klavyenin bence. Pek bir eksiği yok, tabii tuşlar hafif daha geniş olabilirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı