- Makaleler
- 5
Evet, ben hiç çıkarma ihtiyacı duymasam da bazı bilekleri rahatsız edebilir.Bu klavyeyi daha önce bende kullandım güzel ama bilek desteği çıkarılabilir olsa daha da güzel tek eksisi o.
Evet, ben hiç çıkarma ihtiyacı duymasam da bazı bilekleri rahatsız edebilir.Bu klavyeyi daha önce bende kullandım güzel ama bilek desteği çıkarılabilir olsa daha da güzel tek eksisi o.
Bilek desteğini normalde severim ama bunu sevemedim biraz şişkin gibi geldi sanki tabi kişiden kişiye değişen bir durum.Evet, ben hiç çıkarma ihtiyacı duymasam da bazı bilekleri rahatsız edebilir.
Evet bunuda baktım ama çok bir fark göremedim hyperxe göre ama güzel makineİsterseniz Logitech G213'e de bakabilirsiniz, kendisini çok seviyorum. Bilek desteği, yazılımı ve medya tuşları çok hoş. Bkz. İncelemem
![]()
Logitech G213 Klavye İncelemesi
"Bu inceleme G213 klavye ile yazılmıştır" Merhaba sevgili sosyal kullanıcıları! Bu gün sizlere Logitech G213 klavye incelememi sunacağım. Olabildiğince ayrıntıya girmeye çalışacağım, sorularınız olursa yazabilirsiniz. Genel...www.technopat.net
Rampage önermem.
Arada bayağı fark var hocam.Evet bunuda baktım ama çok bir fark göremedim hyperxe göre ama güzel makine
Medya tuşu bunda da var zaten kullanacağım yer biraz ufak bilek desteği ile bazı üstteki tuşlara basmaktan zorlanabilirim bu klavye benim için idealArada bayağı fark var hocam.
Arka aydınlatma tuşlardan fışkırmıyor, sadece harfler aydınlanıyor; medya tuşları ve bilek desteği var vs. bunlar zaten klavyenin en önemli özelliklerinden![]()
Siz g213 mü kullanıyorsunuzArada bayağı fark var hocam.
Arka aydınlatma tuşlardan fışkırmıyor, sadece harfler aydınlanıyor; medya tuşları ve bilek desteği var vs. bunlar zaten klavyenin en önemli özelliklerinden![]()
Evet, bu yazıyı da ondan yazıyorum hatta.Siz g213 mü kullanıyorsunuz
Burda yeniyim isminizi görmedimEvet, bu yazıyı da ondan yazıyorum hatta.
Yoksa incelemeyi nasıl yazabilirim ki?![]()
Bilek desteği çıkıyor muEvet, bu yazıyı da ondan yazıyorum hatta.
Yoksa incelemeyi nasıl yazabilirim ki?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.