300TL klavye tavsiyesi

Burda yeniyim isminizi görmedim galiba dediğiniz gibi g213e yöneleceğim

Bilek desteği çıkıyor mu
Maalesef bilek desteği çıkmıyor, beni çıkmaması hiç rahatsız etmiyor şahsen. Yüksekliği tam bana göre.
Ama sizi rahatsız edebilir belki, orasını bilmem.

Eğer alacaksanız mutlaka incelememi okumanızı öneririm.

Bu da güzelmiş ama g213 ü bile biraz zorlanarak alacağım

Hocam g213 aldım gayet hoş bir klavye ancak space tuşu bazen 2 kez algılayıp işleme koyuyor bu da oyunlarda problem yaratıyor sizde oluyor mu? İade etmeli miyim veya değilim olur mu? Klavyeyi hepsi buradan almıştım iade kabul ederler mi?

@ksmne12 Olmuyor tabii ki, muhtemelen sizinki arızalı ya da siz bir garip basıyorsunuz.

Neyse ki Logitech'in Garanti servisi muhteşem. Logitech ile iletişim kurup tuşun çift bastığını kanıtlarsanız size yenisini gönderebiliyorlar. O konuda kafanız rahat olsun.

Hepsiburada'yı bilmiyorum.

Trust GXT 890. Her yoönüyle mükemmel ötesi. Rampage gibi markalara para vermeyin. Hem tasarımı güzel, hem malzemesi çok kaliteli, hem Outemu Red Switch hem de yazılımı bulunan renklerini ve modlarını özelliştirebileceğiniz piyasadaki bu fiyata en iyi mekanik klavye. Red switch olduğu için sesi aşırı değil ve güzel. Basım hissiyatından kaliteyi anlıyorsunuz. Tuşlar basım değil kazıma yani silinme olmuyor. HyperX, Logitech gibi markaların bu fiyattaki ürünleri kaliteli olmuyor. Trust markasında da Gamepower ve Rampage'in yaptığı gibi Çin'de üretip marka basma olayı bu markanın belirli ürünlerinde bulunmuyor. Bu ürün ile Trust markasına karşı olan önyargımı kırdım. Bu fiyat bandında kesinlikle HyperX gibi marka adı olan ürünlere yönelmeyin.

Bilmiyorum normalde olmuyor ama oyunda fark ederek basıyorum ancak çift basıyor anlamış değilim normalde olmuyor ama
Mekanik isteseydim olabilirdi Ama mekanik sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…