Trust GXT 890. her yoönüyle mükemmel ötesi. Rampage gibi markalara para vermeyin. Hem tasarımı güzel, hem malzemesi çok kaliteli, hem outemu Red Switch hem de yazılımı bulunan renklerini ve modlarını özelliştirebileceğiniz piyasadaki bu fiyata en iyi mekanik klavye. Red Switch olduğu için sesi aşırı değil ve güzel. Basım hissiyatından kaliteyi anlıyorsunuz. Tuşlar basım değil kazıma yani silinme olmuyor. HyperX, Logitech gibi markaların bu fiyattaki ürünleri kaliteli olmuyor. Trust markasında da Gamepower ve Rampage'in yaptığı gibi Çin'de üretip marka basma olayı bu markanın belirli ürünlerinde bulunmuyor. Bu ürün ile Trust markasına karşı olan önyargımı kırdım. Bu fiyat bandında kesinlikle HyperX gibi marka adı olan ürünlere yönelmeyin.
Over 20 years' experience in keyboard and mouse. Best mechanical keyboard, keyboard mechanical gaming keyboard mechanical mechanical keyboard gaming supplied by Shenzhen Blue Solids Technology Co., Ltd.
New private mold RGB mechanical keyboard for gamer, US $ 16.00 - 19.00 / Piece, FCC, CE, ROHS, Plug and Play, Membrane.Source from Shenzhen Blue Solids Technology Co., Ltd. on Alibaba.com.
Over 20 years' experience in keyboard and mouse. Best mechanical keyboard, keyboard mechanical gaming keyboard mechanical mechanical keyboard gaming supplied by Shenzhen Blue Solids Technology Co., Ltd.
New private mold RGB mechanical keyboard for gamer, US $ 16.00 - 19.00 / Piece, FCC, CE, ROHS, Plug and Play, Membrane.Source from Shenzhen Blue Solids Technology Co., Ltd. on Alibaba.com.
Ben de belirli ürün dedim zaten yukarıdaki alıntımda belirttiğim gibi. Hiçbir marka 100 ₺'lik şeyi kendisi üretecek kadar aptal değildir. Bu fiyat bandı ve üstünü Trust kendisi üretiyor.
@SkyRose hocam bu klavyede net şekilde bir space problemi var bazen oluyor bazen olmuyor galiba yazılımsal iade etsem kabul edilir mi sıkıntı oluyor ne dersiniz?
@SkyRose hocam bu klavyede net şekilde bir space problemi var bazen oluyor bazen olmuyor galiba yazılımsal iade etsem kabul edilir mi sıkıntı oluyor ne dersiniz?