Merhaba arkadaşlar Cooler Master devastator 2 vardı arızalandı yeni klavye almak bana tavsiye edebileceğiniz klavye var mı? Bütçem 300 lira.
REDRAGON K568r Dark Avenger Rainbow Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON K568r Dark Avenger Rainbow Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
www.rushtr.com
Bence Redragon veya Gamenote daha iyi.Peki bu klavye güzel mi
Rush
RK844 revolver oyuncu klavyesi
RK844 REVOLVER Oyuncu Klavyesi - Rush
RK844 REVOLVER Oyuncu Klavyesi Teknik ÖzelliklerBağlantı: Kablolu BağlantıAydınlatma: 6 Satır BacklightUSB Tipi: USB 2.0 Portİşletim Sistemi: Windows® 10, Windows® 7, Windows® 8Klavye Tipi: Oyuncu, Q,Bileklik Desteği: VarTuş Yapısı: Çift EnjeksiyonSwitch: MekanikGaranti Süresi: 24 Aywww.rushtr.com
Bence Redragon veya Gamenote daha iyi.
Numpad tuşları yok.
www.zonebilisim.com
Arkadaş üstte red dragon önermiş, ben de onu öneririm.Merhaba arkadaşlar Cooler Master devastator 2 vardı arızalandı yeni klavye almak bana tavsiye edebileceğiniz klavye var mı? Bütçem 300 lira.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.