Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 10 Mart 2021 #11 MithraT dedi: Maalesef maksimum bütçem aslında aklımda Rampage'in 2 modeli vardı KB R81 ve bygame K1 Trendyol'da. Genişletmek için tıkla... Rampage klavyeler önerilmez. Sorun çıkartan klavyelerdir. Peki bilek destekli kaliteli membran kullanır mısın?
MithraT dedi: Maalesef maksimum bütçem aslında aklımda Rampage'in 2 modeli vardı KB R81 ve bygame K1 Trendyol'da. Genişletmek için tıkla... Rampage klavyeler önerilmez. Sorun çıkartan klavyelerdir. Peki bilek destekli kaliteli membran kullanır mısın?
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #12 Firevs dedi: Rampage klavyeler önerilmez. Sorun çıkartan klavyelerdir. Peki bilek destekli kaliteli membran kullanır mısın? Genişletmek için tıkla... Tercihim değil aslında ama bilek desteksiz Red Switch de olabilir.
Firevs dedi: Rampage klavyeler önerilmez. Sorun çıkartan klavyelerdir. Peki bilek destekli kaliteli membran kullanır mısın? Genişletmek için tıkla... Tercihim değil aslında ama bilek desteksiz Red Switch de olabilir.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 10 Mart 2021 #13 MithraT dedi: Tercihim değil aslında ama bilek desteksiz Red Switch de olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman hocalarım başta güzel klavyeler önermişti onlardan alabilirsiniz.
MithraT dedi: Tercihim değil aslında ama bilek desteksiz Red Switch de olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman hocalarım başta güzel klavyeler önermişti onlardan alabilirsiniz.
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 10 Mart 2021 #14 Firevs dedi: https://www.amazon.com/Redragon-KUM...id=1487862593&sr=8-1&keywords=redragon+kumara bende var gayet memnunum ancak vergi falan alırsa Amazon ne kadar olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye'de 650 TL'ye satılıyor, bence uygun.
Firevs dedi: https://www.amazon.com/Redragon-KUM...id=1487862593&sr=8-1&keywords=redragon+kumara bende var gayet memnunum ancak vergi falan alırsa Amazon ne kadar olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye'de 650 TL'ye satılıyor, bence uygun.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.956 Makaleler 3 Çözümler 16 10 Mart 2021 #15 MithraT dedi: Ogrede kronik sorun var diye duymuştum da peki Calypso nasıldır. Genişletmek için tıkla... Ben zamanında kullandım, bir sıkıntı görmedim. Yay sesi çok ama.
MithraT dedi: Ogrede kronik sorun var diye duymuştum da peki Calypso nasıldır. Genişletmek için tıkla... Ben zamanında kullandım, bir sıkıntı görmedim. Yay sesi çok ama.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #16 Paytak Penguen dedi: Ben zamanında kullandım, bir sıkıntı görmedim. Yay sesi çok ama. Genişletmek için tıkla... Calypso değil mi hocam.
Paytak Penguen dedi: Ben zamanında kullandım, bir sıkıntı görmedim. Yay sesi çok ama. Genişletmek için tıkla... Calypso değil mi hocam.
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 10 Mart 2021 #17 Philips Spk8404 Siyah/gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Philips Spk8404 Siyah/gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 300 TL'yi geçmiş hocam 250 sandım ikisinide.
Philips Spk8404 Siyah/gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Philips Spk8404 Siyah/gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 300 TL'yi geçmiş hocam 250 sandım ikisinide.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #18 Başka önerisi olan yok mu?
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.956 Makaleler 3 Çözümler 16 10 Mart 2021 #19 MithraT dedi: Calypso değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Ogre. Eklemeyi unutmuşum pardon.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #20 Paytak Penguen dedi: Ogre. Eklemeyi unutmuşum pardon. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam da o klavyede kronik sorun var demişlerdi o aklımı bulandirdi bir de bilek desteği yerinden çıkıyor acaba Calypso alsam sorun yaşar mıyım?
Paytak Penguen dedi: Ogre. Eklemeyi unutmuşum pardon. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam da o klavyede kronik sorun var demişlerdi o aklımı bulandirdi bir de bilek desteği yerinden çıkıyor acaba Calypso alsam sorun yaşar mıyım?