300TL mekanik klavye önerisi

Sorun yok hocam da o klavyede kronik sorun var demişlerdi o aklımı bulandirdi bir de bilek desteği yerinden çıkıyor acaba Calypso alsam sorun yaşar mıyım?

O fiyata alacağınız Red Switch klavyeler zaten iki günde bozulacak bir klavye olur. Ogre ve Calypso zaten kötü Redragon markasına yönelin pişman olmayın.

Sizce Blue Switch Gamenote 432l çok fazla ses çıkarır mı eğer çok cikarmazsa şu an sipariş edeceğim bir de alacak arkadaş varsa bir Trendyol mağazasında GameGaraj'dan daha ucuza bulabilirsiniz.

O fiyata alacağınız Red Switch klavyeler zaten iki günde bozulacak bir klavye olur. Ogre ve Calypso zaten kötü Redragon markasına yönelin pişman olmayın.

Oradada benim bütçeme uygun sadece bir klavye var ve onda ise ne num pad ne de bilek desteği var bir de Blue Switch.
Ses çıkarır ama Red Switch alacağım diye pişman olma sakın.

Peki gündelik kullanım için çok rahatsız eder mi?
Ses çıkarır ama Red Switch alacağım diye pişman olma sakın.

Bir de ben Red Switch'i sesi i beğenmiyorum sadece rahatsız olmak istemiyorum diye almak istiyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı