300TL Mikrofon tavsiyesi

Campffire

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar,

Twitch yayınları ve YouTube oyun videoları için 300 TL bandında en net, temiz sesi veren F/P mikrofon arıyorum. Araştırmalarıma göre başlangıç için BM800 önerliyor ama ciddi dip ses veriyor, açıkçası ben pek beğenmedim ve sırf ucuz diye 3 gün sonra çöp olacak bir ürün almak istemiyorum. Şu an aklımda Boya BY-MM1 var. Bu mikrofon genelde dışarıda YouTube videoları çekmek için kullanılıyor ama kapalı ortam ve PC performansı çok çok daha iyi. Kullanan ya da bilen varsa tavsiyelerini almak isterim. Bu belirttiğim mikrofon dışında sizin 300 TL civarında önerebileceğiniz modellere açığım arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı sorunu çekmeyceğiniz Aliexpress'ten K669B öneririm. Kesinlikle bu bütçeye alınabilecek en iyi mikrofonlardan.

İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende konuyu görmüşken yeni konu açmak istemedim. Oyunlar için mikrofon tavsiyeniz var mı? Yoksa kulaklık ile birlikte kullanılması daha mı sağlıklı olur?

Bunu alabilirsiniz sonradan bunların gç kaynağı ar 150 TL civarı para biriktirip alabiklirsiniz.

Bütçe kısıtlı diye BM800 önerenler olursa kulak asma, 300 lirayı çöpe atana kadar 450 lirayı işe yaratmak daha hesaplı olur. USB arabirimi kullanan mikrofonlara yönelmeni tavsiye ederim, kendi ses kartları ve güç dönüştürücüleri olduğu için ek hiçbir aparat gerekmeden kullanabiliyorsun. Kendi ses kartı olduğu için dip ses problemi çok daha az oluyor XLR mikrofonlara kıyasla. Fifine K669B güzel bir ürün, vergiler yüzünden bütçeyi aşıyor olsa bile ne yapıp edip alınmalı BM800 yerine. Ömürlük ürün arıyorsan kendim de kullandığım Maono AU902/AU903/Fairy modellerini tavsiye ederim. Aliexpress üzerinden vergiler dahil 550 lira civarına alınabiliyor. Bütçem yetmez diyorsan harici mikrofonlara hiç bulaşma, kulaklığındakini kullan. Zaten BM800 falan alırsan da aşağı yukarı aynı kaliteyi alacaksın.

Maono modelleri çok hoşuma gitti. Şu an biraz bütçeyi aşıp maono au-a04h modeline bakıyorum. Tek pakette kulaklık da mevcut ancak monitör kulaklık olarak geçiyor sizce oyun için bu monitör kulaklık mantıklı mı? Sanırım kayıt ve profesyönel müzik işlemleri için kullanılıyor bu kulaklıklar genelde. Bir de sizin önerdiğiniz model tr de yok eğer muazzam bir fark olmayacaksa au-pm422 ya da au-a04 tercih edilebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

@Campffire USB'li olandan ve standı vb. ile set halinde satılandan bahsediyorsak, o model de çok iyi. AU 902 ve 903 modelleri masaya koy kabloyu tak çalıştır şeklinde, kompakt yani. Ses kalitesi olarak set halinde olanın aşağı kalır yanı yok, BM800'ü solda 0 bırakır. Çok yer kaplaması sorun olmayacaksa gönül rahatlığıyla alınabilir. Monitör kulaklık denilen referans monitörleri ile çok iyi ses kasılabilir. Stüdyo kullanımı için yapılmış olsa da müzik dinlerken ve oyun oynarken güzel iş çıkarıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…