Yani monitör kulaklık konusunda çok çeşitli yorumlar var. Biri asla normal kulaklıkla artık müzik dinlemezsiniz harika ses veriyor diyor, diğeri çok tiz veriyor kullanılmaz falan demiş. Ama benim kulaklık ihtiyacım da var böyle bir set tam benlik aslında, sadece öğrenmek istediğim bu monitör kulaklığın jakını pc ye taktığımda kulaklık çalışır mı? Bazıları normal pc de falan çalışmaz bu yazmışlar. Çok büyük ihtimal set olanı alacağım. Bu markanın tüm ürünleri kaliteli sanırım.@Campffire USB'li olandan ve standı vb. ile set halinde satılandan bahsediyorsak, o model de çok iyi. AU 902 ve 903 modelleri masaya koy kabloyu tak çalıştır şeklinde, kompakt yani. Ses kalitesi olarak set halinde olanın aşağı kalır yanı yok, BM800'ü solda 0 bırakır. Çok yer kaplaması sorun olmayacaksa gönül rahatlığıyla alınabilir. Monitör kulaklık denilen referans monitörleri ile çok iyi ses kasılabilir. Stüdyo kullanımı için yapılmış olsa da müzik dinlerken ve oyun oynarken güzel iş çıkarıyorlar.
Hocam herkes o ürünü tavsiye ediyor. İlk mesajda da yazdığım gibi dip sesi rahatsız edici boyutta çok ciddi oynamak gerek ses ile onu kullanmak için. Ha f/p olarak çok iyi ama ben uzun vadeli bir ürün düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Lasvoice BM800 Set Bu set efsanevi ses verir. Almanı tavsiye ederim.