300TL Mikrofon tavsiyesi

@Campffire USB'li olandan ve standı vb. ile set halinde satılandan bahsediyorsak, o model de çok iyi. AU 902 ve 903 modelleri masaya koy kabloyu tak çalıştır şeklinde, kompakt yani. Ses kalitesi olarak set halinde olanın aşağı kalır yanı yok, BM800'ü solda 0 bırakır. Çok yer kaplaması sorun olmayacaksa gönül rahatlığıyla alınabilir. Monitör kulaklık denilen referans monitörleri ile çok iyi ses kasılabilir. Stüdyo kullanımı için yapılmış olsa da müzik dinlerken ve oyun oynarken güzel iş çıkarıyorlar.
Yani monitör kulaklık konusunda çok çeşitli yorumlar var. Biri asla normal kulaklıkla artık müzik dinlemezsiniz harika ses veriyor diyor, diğeri çok tiz veriyor kullanılmaz falan demiş. Ama benim kulaklık ihtiyacım da var böyle bir set tam benlik aslında, sadece öğrenmek istediğim bu monitör kulaklığın jakını pc ye taktığımda kulaklık çalışır mı? Bazıları normal pc de falan çalışmaz bu yazmışlar. Çok büyük ihtimal set olanı alacağım. Bu markanın tüm ürünleri kaliteli sanırım.
Lasvoice BM800 Set Bu set efsanevi ses verir. Almanı tavsiye ederim.
Hocam herkes o ürünü tavsiye ediyor. İlk mesajda da yazdığım gibi dip sesi rahatsız edici boyutta çok ciddi oynamak gerek ses ile onu kullanmak için. Ha f/p olarak çok iyi ama ben uzun vadeli bir ürün düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

@Campffire setin linkini atar mısın? Hangi model kulaklık olduğuna bakayım.

Tizleri fazla veriyor olması mümkün değil monitörlerin çünkü üretim amaçları zaten işlenmemiş ses vermek. Mix yaparken kullanıldığı için en oynanmamış sesi almanı sağlar referans monitörleri. Harika ses veriyor diyene katılıyorum, bir daha normal kulaklık kullanmak istemiyor insan.

@Campffire setin linkini atar mısın? Hangi model kulaklık olduğuna bakayım.

Tizleri fazla veriyor olması mümkün değil monitörlerin çünkü üretim amaçları zaten işlenmemiş ses vermek. Mix yaparken kullanıldığı için en oynanmamış sesi almanı sağlar referans monitörleri. Harika ses veriyor diyene katılıyorum, bir daha normal kulaklık kullanmak istemiyor insan.
Kulaklık kodu: maono au-mh501
Komple set kodu maono au-a04
Bu seti alacağım sanırım. Sadece kulaklık ses kasmada fps ve diğer oyunlarda discordda falan sorun çıkarır mı onu düşünüyorum. Hiç anlamıyorjm bu ses işinden çalışmaz falan yazmış kimileri de.
Ses kartı sorunu çekmeyceğiniz Aliexpress'ten K669B öneririm. Kesinlikle bu bütçeye alınabilecek en iyi mikrofonlardan.

İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ürün ile maono au-a04 arasındayım ses testlerine baktım fark yok gbi.

@Campffire Fifine K699 alıp kulaklığı ayrı olarak Tronsmart Sono almanı tavsiye ederim. Kendi sesini duymak zorunda kalabilirsin Maono olanı alırsan.
Maono nun kulaklıksız olanını mı alayım yoksa fifine mi? Ses testlerinde maono daha gerçekçi ses veriyo gibi geldi. Bu kulaklığı ilk kez görüyorum benim aklımda steelseries arctis 3 var ama çok tuzlu fiyatı. Sizin önerdiğiniz kulaklık uzun vadeli alınır mı?

@Campffire fiyat sıkıntısı yoksa Maono'nun kulaklıksız hali daha iyi. Tronsmart Sono forumda da fazlasıyla önerilen bir kulaklık, uzun vadeli sorun yaratacağını sanmıyorum zira kullananlar hep memnun. 250 liraya Teknostore'da satılıyor. Daha önce alışveriş yaptığım güvenilir bir sitedir Teknostore. Yüksek bütçeli kulaklık arıyorsan XPG Precog stokları yenilendiğinde 900 lira civarına düşüyor. Arctis 3 ve HS50 gibi kulaklıkların Tronsmart Sono ile kıyasla fiyat farkını hak edecek kadar kalite farkı yok. Üst düzey kulaklıklar benim gözümde elektrostatik sürücü kullanan XPG Precog ile başlıyor.

@Campffire fiyat sıkıntısı yoksa Maono'nun kulaklıksız hali daha iyi. Tronsmart Sono forumda da fazlasıyla önerilen bir kulaklık, uzun vadeli sorun yaratacağını sanmıyorum zira kullananlar hep memnun. 250 liraya Teknostore'da satılıyor. Daha önce alışveriş yaptığım güvenilir bir sitedir Teknostore. Yüksek bütçeli kulaklık arıyorsan XPG Precog stokları yenilendiğinde 900 lira civarına düşüyor. Arctis 3 ve HS50 gibi kulaklıkların Tronsmart Sono ile kıyasla fiyat farkını hak edecek kadar kalite farkı yok. Üst düzey kulaklıklar benim gözümde elektrostatik sürücü kullanan XPG Precog ile başlıyor.
Hocam maono kulaklıktan vazgeçtim, ne çıkacağını bilmediğim için. Aslında 150tl ye geliyordu ama yine de komple elimde patlasın istemem. Yalnız 2 seçenek arasındayım birbirine çok yakın. Haono au-a04 ile au-pm422 hemen hemen denk ürünler ama fiyat farkı var 150tl gibi. Pm422 150tl pahalı. Acaba o farka değer mi? Ya da o farkı vermek yerine ne çıkarsa diyip kulaklıklı a04 mü alsam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı