300TL mikrofonlu kulaklık önerisi

Bütçe
300
Örneğin Rampage Comfort aldıktan 2 ay sonra elinizde kalabilir. O 2 ay boyunca çok güzel kullanmaz mısınız? Kullanırsınız ancak böyle bir ihtimal varken Rampage alınmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ayrıca konforu, rahatlığı vs. Corsair'in çok daha iyi olur.

2'Sini de kullandım niye markayı kötülüyorsunuz?

Marka değil de modele göre mi söylesen? Everest Rampage ETX de sama Forza Gold'un marka basılmış hali ancak A Tier bir PSU.
Model mi? Sattığı ürünlerin %100'ü logo basılmış ürünler. 1-2 tanesi iyi olabilir fakat %99'u kötü. Yani hepsini mi yazayım model olarak?

Nedir bu technopat ta ki genel Rampage nefreti. Herkes alınmaz, şöyle kötü böyle kötü demiş. Ha ben aldım şu kadar süre kullandım şundan memnun kalmadım, yada bir arkadaşım da vardı o böyle böyle kullandı ben ondan duydum o yüzden önermiyorum deseniz tamam sonuna kadar katılırım ama kullanmadan etmeden çindeymiş logo basıyormuş şöyle böyle diyerek kötülemek çok saçma geliyor. Tamam bizde duyuyoruz ediyoruz ama neden marka bazlı bakılıyor ben eminim ki Rampage in de çok güzel ürünleri vardır. Avantajı diğerlerine göre daha uygun olması. Bende 50 TL fark vermek istemeyip Comfort aldım ve HS35 ile farkını merak ettim. Kendinden ses kartlı ve yazılımlı olması oyunlarda daha avantaj sağlayacağını düşündüm.

Birinci elden test edip fark şöyle böyle diyen var ise geldiği zaman iade isteyip HS35 alacağım, o yüzden sordum. Buna göre cevap almayı isterdim açıkçası.

Nedir bu technopat ta ki genel Rampage nefreti. Herkes alınmaz, şöyle kötü böyle kötü demiş. Ha ben aldım şu kadar süre kullandım şundan memnun kalmadım, yada bir arkadaşım da vardı o böyle böyle kullandı ben ondan duydum o yüzden önermiyorum deseniz tamam sonuna kadar katılırım ama kullanmadan etmeden çindeymiş logo basıyormuş şöyle böyle diyerek kötülemek çok saçma geliyor. Tamam bizde duyuyoruz ediyoruz ama neden marka bazlı bakılıyor ben eminim ki Rampage in de çok güzel ürünleri vardır. Avantajı diğerlerine göre daha uygun olması. Bende 50 TL fark vermek istemeyip Comfort aldım ve HS35 ile farkını merak ettim. Kendinden ses kartlı ve yazılımlı olması oyunlarda daha avantaj sağlayacağını düşündüm.

Birinci elden test edip fark şöyle böyle diyen var ise geldiği zaman iade isteyip HS35 alacağım, o yüzden sordum. Buna göre cevap almayı isterdim açıkçası.
Nedir bu Rampage sevgisi? Kardeşime Rampage klavye aldık ve 3 aya bozuldu. Logo basıldığının kanıtı:

Nedir ya bu Rampage fanboyluğu?

Nedir bu Rampage sevgisi? Kardeşime Rampage klavye aldık ve 3 aya bozuldu. Logo basıldığının kanıtı:

Nedir ya bu Rampage fanboyluğu?
Logo basmıyor demedim, bastığını zaten biliyorum.
Rampage fanboyu değilim, hiç bir rampage ürünüm yok.

Bu bozulma olayı işi ise şans ve nasıl kullanıldığı ile alakalı. Evet örneğin Corsair daha kaliteli bir marka Rampage'e göre. Daha zor bozulur ona göre bunuda biliyorum. Hala sorumun cevabını alamadım da neyse boşverin hocam, iyi forumlar.

Ayırıcı tam ne oluyor?
Masaüstü bilgisayar mı kullanıyorsunuz yoksa laptop mu? Laptopsa kaç tane jak girişi olduğunu söyler misiniz?

Corsair HS35 tek jak ile geliyor. Ama eğer bilgisayarınızda çift jak girişi varsa mikrofonu kullanamazsınız. Ayırıcı dediğimiz şey tek jakı çift jaka dönüştürmeye yarıyor. Ama bilgisayarınızda tek jak girişi varsa bir sıkıntı yok.

Yeşil versiyonda çift jak dönüştürücü bulunmazken siyah versiyonda bulunuyor.
Mikrofonu kullanamayacak mıyım?
Üstte gerekli açıklamayı yaptım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı