Örneğin Rampage Comfort aldıktan 2 ay sonra elinizde kalabilir. O 2 ay boyunca çok güzel kullanmaz mısınız? Kullanırsınız ancak böyle bir ihtimal varken Rampage alınmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ayrıca konforu, rahatlığı vs. Corsair'in çok daha iyi olur.
Model mi? Sattığı ürünlerin %100'ü logo basılmış ürünler. 1-2 tanesi iyi olabilir fakat %99'u kötü. Yani hepsini mi yazayım model olarak?Marka değil de modele göre mi söylesen? Everest Rampage ETX de sama Forza Gold'un marka basılmış hali ancak A Tier bir PSU.
Nedir bu Rampage sevgisi? Kardeşime Rampage klavye aldık ve 3 aya bozuldu. Logo basıldığının kanıtı:Nedir bu technopat ta ki genel Rampage nefreti. Herkes alınmaz, şöyle kötü böyle kötü demiş. Ha ben aldım şu kadar süre kullandım şundan memnun kalmadım, yada bir arkadaşım da vardı o böyle böyle kullandı ben ondan duydum o yüzden önermiyorum deseniz tamam sonuna kadar katılırım ama kullanmadan etmeden çindeymiş logo basıyormuş şöyle böyle diyerek kötülemek çok saçma geliyor. Tamam bizde duyuyoruz ediyoruz ama neden marka bazlı bakılıyor ben eminim ki Rampage in de çok güzel ürünleri vardır. Avantajı diğerlerine göre daha uygun olması. Bende 50 TL fark vermek istemeyip Comfort aldım ve HS35 ile farkını merak ettim. Kendinden ses kartlı ve yazılımlı olması oyunlarda daha avantaj sağlayacağını düşündüm.
Birinci elden test edip fark şöyle böyle diyen var ise geldiği zaman iade isteyip HS35 alacağım, o yüzden sordum. Buna göre cevap almayı isterdim açıkçası.
Yeşil rengi farklıymış ondan iptal ettim.Corsair HS35 Stereo Yeşil CA-9011197-EU Ayrılabilir Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu fiyata kaçmaz.
Normalde 420 TL civarı bu arada. Ondan dolayı bu fiyata kaçmaz dedim.
Ayırıcı tam ne oluyor?Yeşil rengi ne olarak farklıymış? Yeşil rengi ile diğer renkleri arasındaki tek fark hoparlör-mikrofon ayırıcı çıkmaması.
Logo basmıyor demedim, bastığını zaten biliyorum.Nedir bu Rampage sevgisi? Kardeşime Rampage klavye aldık ve 3 aya bozuldu. Logo basıldığının kanıtı:
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
687.47EGP |EKSA E900 Pro oyun kulaklığı 7.1 Surround ses kulaklık oyun USB/3.5mm kablolu mikrofonlu kulaklık Xbox/PC/PS4/telefon|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-k60 Drop Plus Usb Typ-c Ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Kulaklığı Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage sn RW 6 7.1 bozuldu
Arkadaşımın kulaklığı bozuldu garantisi biteli de birkaç ay oluyor. Ücret dahilinde Vatan'a götürse yaptırabilir mi?www.technopat.net Rampage Raider kasa fan bozuldu
Arkadaşlar 9 ay önce PC topladım. Kasa olarak Rampage Raider seçtim ama seçmez olaydım. Aldığım günlerden beri her gün bir sorun çıktı özellikle fanlar sorunlu. Bugün ise en alt fan döndüğü yerden çıkarak kenarları çarptı ve fan bozuldu. Acaba kasayı garantiye göndersem çözerler mi? Bir de...www.technopat.net Rampage KB-R33 W tuşu bozuldu
Arkadaşlar 7 8 ay önce Media markettan Everest rampage kb-r33 oyuncu klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Everest rampage kb-r33 macromy rgb gaming klavye uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. klavyeyi aldım gayet memnundum taki bugüne kadar. W tuşuna zor basılıyor ve basarken...www.technopat.net Bozulan Rampage stormy kulaklığı iade alırlar mı?
Beyler kulaklığı allalı bir ay, bozuldu. Mikrofonu çalışıyor ama ses gelmiyor bir anda bir ışık parladı anlık oldu. Sonra kullaıktan ses gelmedi. Ama mikrofonu çalışıyor. Ayrıca kulaklık çalışıyordu oyun oynarken oldu. Hoparlör çalışıyor normal kulaklığın sadece mikrofonu calışıyorum. Geri idae...www.technopat.net Rampage SN-RW1 ses kısma yeri bozuldu
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Rampage SN-RW1 kullanıyorum ve kulaklığımın sesi azaltıp arttırdığımız yeri bozuldu yanlışlıkla dokunsam bile ses bozuluyor tekrar ayarlamam gerekiyor. Bu ayar yaptığım şeyi iptal etme tarzı birşey yapma imkanımız oluyor mu ?www.technopat.net Bozulan Rampage stormy kulaklığı iade alırlar mı?
Beyler kulaklığı allalı bir ay, bozuldu. Mikrofonu çalışıyor ama ses gelmiyor bir anda bir ışık parladı anlık oldu. Sonra kullaıktan ses gelmedi. Ama mikrofonu çalışıyor. Ayrıca kulaklık çalışıyordu oyun oynarken oldu. Hoparlör çalışıyor normal kulaklığın sadece mikrofonu calışıyorum. Geri idae...www.technopat.net Snopy Rampage SN-R3 Kulaklık Bozuk Ses Sorunu
Arkadaşlar internetten sipariş etmiş olduğum Snopy Rampage SN-R3 kulaklıkta sesler değişik geliyor. CS:GO'da mermi değiştirme sesi vb. duyamıyorum. Videolarda adamın sesi sarhoş gibi ve değişik geliyor. Çözümü var mıdır? Teşekkürler..www.technopat.net Rampage SN-RW1 bağlantı problemi
Merhabalar. Kulaklığın USB'sini bilgisayara taktığımda ışıkları yanıyor hatta titreşimini açıp kapatabiliyorum fakat ses vermiyor. Bilgisayarda aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu hatası alıyorum. Sizce kablolarda temassızlık olabilir mi? Böyle bir problemle karşılaşan arkadaş varsa...www.technopat.net Nedir ya bu Rampage fanboyluğu?Rampage Falcon X mikrofon çalışmıyor
Merhabalar, ben Rampage Falcon X aldım ama urun elime ulaştığında mikrofon çalışmıyordu. İade ettim tekrar aldım yine mikrofon çalışmıyor. Nasıl halledebilirim acaba. Her şeyi denedim olmuyor.www.technopat.net
Mikrofonu kullanamıcak mıyım?Ayırıcı tam ne oluyor?
Masaüstü bilgisayar mı kullanıyorsunuz yoksa laptop mu? Laptopsa kaç tane jak girişi olduğunu söyler misiniz?Ayırıcı tam ne oluyor?
Üstte gerekli açıklamayı yaptım.Mikrofonu kullanamayacak mıyım?