300TL mouse önerisi

Siz bir üründe sorun yaşamadınız diye o ürün kaliteli olmuyor. Eğer öyle olsaydı kimse araştırma yapmaz herkes kullandığı ürünü yazıl geçerdi. Biz bütçede ki en iyi özelliklere sahip olan ürünleri önerirken siz sadece sahip olduğunuz ürünü öneriyorsunuz. Peki size soruyorum bu ürünüm sizi en az 3-4 sene götüreceğini inanıyor musunuz?
Hocam bir yemek yiyoruz 300-400 TL tutuyor, 200 TL'ye işimi gören mouse var bende yazdım 3-4 sene götürmesini neden bekleyeyim. Adama silah zoruyla da önermiyorum keyfi bilir ben kullandım memnunum. Alırsın çalışmıyorsa fişini götürür iade edersin, her mahallede var bu a101.

tamam hocam sipariş veriyorum o zaman teşekkür ederim konudaki herkese :)
Claws'ın bütün mouseleri güzeldir, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bir ara nova 1 modelini kardeşime almıştım sonra kablosuz istedi diye Claws Nexus Air V1 modelini almıştım ikisinden de çok memnun kaldı.

Hocam bir yemek yiyoruz 300-400 TL tutuyor, 200 TL'ye işimi gören mouse var bende yazdım 3-4 sene götürmesini neden bekleyeyim. Adama silah zoruyla da önermiyorum keyfi bilir ben kullandım memnunum. Alırsın çalışmıyorsa fişini götürür iade edersin, her mahallede var bu a101.
Zincir marketlerden teknolojik ürün almayı savunuyorsan o da senin görüşün tabii.

Valla hocam siz bilirsiniz. Dediğiniz şey çok saçma, ben söyleyeceğimi söyledim. Konuyu açan kişi ne isterse ne onu alsın.

Zincir marketlerden teknolojik ürün almayı savunuyorsan o da senin görüşün tabii.
Zincir marketten TV, tıraş makinası ve tost makinası gibi şeyler aldım. Hiçbir sorun yaşamadım tabii ben yaşamadım diye başkası yaşamayacak değil ancak sen önerdiğini üründe bunun nasıl garantisini veriyorsun peki?

Neyse 200tllik alet için neden bu kadar uzatmışım benim ayıbım olmuş, haklısınız.

Zincir marketten TV, tıraş makinası ve tost makinası gibi şeyler aldım. Hiçbir sorun yaşamadım tabii ben yaşamadım diye başkası yaşamayacak değil ancak sen önerdiğini üründe bunun nasıl garantisini veriyorsun peki?

Neyse 200tllik alet için neden bu kadar uzatmışım benim ayıbım olmuş, haklısınız.
arada olur öyle ufak atışmalar hocam herkes kendi görüşlerini paylaşıyor. bu arada mouseyi sipariş ettim yeniden teşekkür ederim konudaki herkese

Son düzenleme:
Benden önce birisi yetişip de bu mouse'u atmış inanamıyorum :D

Hocam ben o ürünleri biliyorum almam o çöpleri

Bütçemi geçiyor

Yarı yolda bırakmazsa almayı düşünüyorum

Bence kesinlikle Claws Nova V1 almalısın. Bu bütçedeki en iyi mouse, kendim de birkaç aydır kullanıyorum çok iyi. Makro programı olsun, 1000Hz polling rate, 12800DPI, 8 tuş özellikleri olsun 300 TL'yi sonuna kadar hak ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı