300TL Mousepad Önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Selam, şuan HP Omen 300 mousepad kullanıyorum. Aslında memmunum ama mouse çok hantal gibi hissediyorum üzerinde kayarken. Ek olarak bu boyutta bir mouse pad istemiyorum. CS gibi oyunları sık oynuyorum, 400 dpi 2 sens civarında oluyor genelde oyunları oynadığım hassaslık değerleri. Klavyeyi kaplamayacak ama küçük de olmayan bir mousepad önerebilir misiniz?

Ek olarak şuan kullandığım mousepad inanılmaz kalın, biraz daha ince ama çabuk yıpranmayacak bir şey arıyorum.

Bu da olur.

90 daha çıkarsan, Klasse Longteng alınabilir. Sağlam ürün.
@599108 uyarı üzerine mesaj düzeltiliyor. Alınır diyorum. @JakerT4 sağ ol uyarı için.

Küçük istiyorum açıkçası. Tüm masayı kaplayan mousepadle 3 yıldır boğuşuyorum, sıkıldım.
1 sene kadar kullandım bunu hocam, çok memmun olduğum söylenemez.

90 daha çıkarsan, Klasse Longteng alınabilir. Sağlam ürün.
Bunun önerildiğini br çok kez gördüm, nedeni nedir? Ek olarak dediğim gibi kullandığım mousepad biraz hantal, speed ve control arası bir şey arıyorum, karşılar mı bu isteğimi? Veya arkadaşların önerdiğini Glorius Xl Slim Stealth ile farkı nedir?

Küçük istiyorum açıkçası. Tüm masayı kaplayan mousepadle 3 yıldır boğuşuyorum, sıkıldım.

1 sene kadar kullandım bunu hocam, çok memmun olduğum söylenemez.

Bunun önerildiğini br çok kez gördüm, nedeni nedir? Ek olarak dediğim gibi kullandığım mousepad biraz hantal, speed ve control arası bir şey arıyorum, karşılar mı bu isteğimi? Veya arkadaşların önerdiğini Glorius Xl Slim Stealth ile farkı nedir?
Longteng, hibrit yapıda mikro dokumaya sahip kumaşlar gibi değil dokusu. Sizin istediğiniz gibi ama yine aynı kalınlık 4mm.
Benim attığım kaliteli normal dokulu. Speede yakın biraz daha. 3mm kalınlıkta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı