300W PSU GTX 1050 için yeterli midir?

Benim kasamda fan takmak için yer yok. Önerdiğiniz güç kaynağı olan bir kasa var mı fiyatı 250 lira civarı olursa sevinirim.
 
Tam sistem özelliklerini+kasanın kapağı açık bir şekilde fotoğrafını yollarsan daha çok yardımcı olabilirim.
 
İşlemcim intel i5 3470, ekran kartım asus expedition gtx 1050, 8 gb ram, 1 tb hdd,
huntkey 300w psu, anakart h61h2-mv

Kasa İçi.jpg


Resim için kusura bakmayın kameram çok iyi değil ve gece çekiyorum.
 
Güç kaynağı ile bir alakası yok. Yanlış yönlendirmeyelim. FPS düşüşü, kapanma, donma gibi sorunlar olmuyorsa güç kaynağı yeterlidir. Ancak GTX 1050 gibi düşük güç tüketen bir kartın 82 derece olması çok zor. Hangi program ile ölçüyorsunuz?
 
Zaten kasanın yan kapağı açık oynuyorum. Özellikle far cry 3 te çok ısınıyor ve fan hızı 2000-2100 rpm e kadar çıkıyor.

Ekran görüntüsü de paylaşabilirim.

Sizce garantiye yollamalımıyım?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı