300W PSU, i3-3220 ve GTX 750 Ti için yeterli mi?

UN1P3X

Femtopat
IMG_20200914_013527.jpg

Kardeş yeter, artar bile. Burada 750ti ve 3. nesil i3 Intel işlemci için 700W'lık PSU öneren arkadaşlara ban atmayan moderatörler, bana bunu yazdığım için ban atarlar.
İleri görüşlü olmak lazım bazı konularda. Ayrıca ben oraya "ARTACAĞINI BİLİYORUM" Yazmışım, neyin peşindesin?

İleri görüşlü olmak lazım bazı konularda.
Hadi kardeş, sen az ötede ileri görüşlü ol. 3.Nesil i3 işlemcisi var adamın GTX750ti koyuyor yanına. Bütçe belli, sistem belli. Kalkmışsın 700W güç kaynağı önerip ileri görüşlü olmak lazım diyorsun. Ne yapacak 50 tane fan, 30 tane DVD okuyucu mu bağlayacak sistem?

Bu tür konularda ileri görüşlü olmazsan boşuna cebinden para çıkar.
Maalesef, arkadaşlar sadece "Sistemi beslesin yeter, ileride paran olunca alırsın" Kafasındalar, ileride doların durumunu bilen yok.
Hadi kardeş, sen az ötede ileri görüşlü ol. 3.Nesil i3 işlemcisi var adamın GTX750ti koyuyor yanına. Bütçe belli, sistem belli. Kalkmışsın 700W güç kaynağı önerip ileri görüşlü olmak lazım diyorsun. Ne yapacak 50 tane fan, 30 tane DVD okuyucu mu bağlayacak sistem?
Yukarıda da yazdığım gibi, yeni bir sistem toplarsa ona ekleme yapar.

Bu tür konularda ileri görüşlü olmazsan boşuna cebinden para çıkar. Dediğiniz şeye de kesinlikle katılıyorum.

Neyine katılıyorsun acaba? Cebinden fazla para çıkar falan. Elinde mevcut PSU'su zaten yeterli adamın yeni PSU aldırıyor lüzumsuz yere yazdığın yoruma bak.

İleri görüşlülük dediğiniz bu değil bence. RTX 2060 bile 500-600W bir PSU ile beslenebiliyor. Adam öyle bir sistem alacak olsa zaten şu an bu sisteme PSU bakmaz.

Yok kardeşim halden anlamaz, bunlara göre herkes RTX3070'li sistem topluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyine katılıyorsun acaba. Cebinden fazla para çıkar falan. Elinde mevcut PSU'su zaten yeterli adamın yeni PSU aldırıyor lüzumsuz yere yazdığın yoruma bak.

Elinde mevcut PSU dediğin şey, 12V kanalından 12A verebilen bir PSU. Bak 12A yani 144W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyine katılıyorsun acaba. Cebinden fazla para çıkar falan. Elinde mevcut PSU'su zaten yeterli adamın yeni PSU aldırıyor lüzumsuz yere yazdığın yoruma bak.

Yok kardeşim halden anlamaz, bunlara göre herkes RTX3070'li sistem topluyor.
Sen adamın dediğini anlamadın, boş ver yorma kafanı fazla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı