300W PSU için GT 1030 vs GTX 750 Ti

Hocam belki eksik ya da fazla yazdığım vardır ancak bu çıktı benim 12v×15 yani 180 ancak 189 istiyor (islemciyi %80 olarak seçtim)

Hocam sahsi fikrim cok sıkıntı olacağıni sanmiyorum ya neden diyecek olursaniz ekran kartinin 80 TDP kullancagini dusunmuyorum.
Sahsen benim kartim 170TDP oneriliyor sitesinde ama oyunlarda Max 100W kullaniyor.
Tabii istersen farkli konu acip sorabilirsin PSU yeterli olur mu diye.
He eger olmazsa tavsiyem 750 Ti.

Hocam sahsi fikrim cok sıkıntı olacağıni sanmiyorum ya neden diyecek olursaniz ekran kartinin 80 TDP kullancagini dusunmuyorum.
Sahsen benim kartim 170TDP oneriliyor sitesinde ama oyunlarda Max 100W kullaniyor.
Tabii istersen farkli konu acip sorabilirsin PSU yeterli olur mu diye.
He eger olmazsa tavsiyem 750 Ti.

Yani RX460 almayayım mı?
Bir de kasadan işe yaramayan herhangi bir şey çıkarırsam 5W falan düşürebilir miyim?

Yani RX460 almayayım mı?
Bir de kasadan işe yaramayan herhangi bir şey çıkarırsam 5W falan düşürebilir miyim?

Hocam ona bir şey diyemem.
Alma demiyorum bence RX daha iyi olur.
Ek olarak bence cok sorun olmaz baska konuda yeterli olur diye okudum. Ama yeni konu acip sorsan daha iyi olur. Ve yine bence RX460 80wattin 80inini de oyun sirasinda kullanmaz.

Hocam ona bir şey diyemem.
Alma demiyorum bence RX daha iyi olur.
Ek olarak bence cok sorun olmaz baska konuda yeterli olur diye okudum. Ama yeni konu acip sorsan daha iyi olur. Ve yine bence RX460 80wattin 80inini de oyun sirasinda kullanmaz.

Doğru diyorsunuz yeni PSU işine giresim yok onu yapacağıma yeni sistem toplarım garantili OC GT 1030 veya GTX 750 Ti tercih edeceğim muhtemelen 1030 olur tercihim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı