S Spartalı Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #21 ViperSRT dedi: RX 550 640sp Edition en ideali olacaktır. Hem 60 watt TDP, hem GTX 750 Ti ile denk, hem de daha yeni bir model. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-bu-fiyata-daha-iyisi-yok-2-gb-asus-rx-550-128-bit-640-shader-1100588246/detay Genişletmek için tıkla... Attığım linkle aralarında bir fark var mı indieimle bayağı düşürdüm fiyati 640 vs yazmıyor ama. Dolap'ta keşfettiğime bak! Asus Çok Renkli Bilgisayar Bileşenleri Az Kullanılmış Online Satın Al
ViperSRT dedi: RX 550 640sp Edition en ideali olacaktır. Hem 60 watt TDP, hem GTX 750 Ti ile denk, hem de daha yeni bir model. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-bu-fiyata-daha-iyisi-yok-2-gb-asus-rx-550-128-bit-640-shader-1100588246/detay Genişletmek için tıkla... Attığım linkle aralarında bir fark var mı indieimle bayağı düşürdüm fiyati 640 vs yazmıyor ama. Dolap'ta keşfettiğime bak! Asus Çok Renkli Bilgisayar Bileşenleri Az Kullanılmış Online Satın Al
ViperSRT Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.031 Çözümler 4 23 Mayıs 2023 #22 Spartalı dedi: Attığım linkle aralarında bir fark var mı indieimle bayağı düşürdüm fiyati 640 vs yazmıyor ama. Dolap'ta keşfettiğime bak! Asus Çok Renkli Bilgisayar Bileşenleri Az Kullanılmış Online Satın Al Genişletmek için tıkla... Muhtemelen aynı kart. Senin attığının arkasının olduğu fotoğrafta, etiketin üstünde karta bir şeyler dökülmüş heralde.
Spartalı dedi: Attığım linkle aralarında bir fark var mı indieimle bayağı düşürdüm fiyati 640 vs yazmıyor ama. Dolap'ta keşfettiğime bak! Asus Çok Renkli Bilgisayar Bileşenleri Az Kullanılmış Online Satın Al Genişletmek için tıkla... Muhtemelen aynı kart. Senin attığının arkasının olduğu fotoğrafta, etiketin üstünde karta bir şeyler dökülmüş heralde.
S Spartalı Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #23 ViperSRT dedi: Muhtemelen aynı kart. Senin attığının arkasının olduğu fotoğrafta, etiketin üstünde karta bir şeyler dökülmüş herhalde. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmemiştim hocam eyvallah 800 TL'ye kadar düşürmüştüm ama sizce sorun olur mu büyük bir şey gibi durmuyor.Daha çok macun lekesi gibi
ViperSRT dedi: Muhtemelen aynı kart. Senin attığının arkasının olduğu fotoğrafta, etiketin üstünde karta bir şeyler dökülmüş herhalde. Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmemiştim hocam eyvallah 800 TL'ye kadar düşürmüştüm ama sizce sorun olur mu büyük bir şey gibi durmuyor.Daha çok macun lekesi gibi