3050 hangi kart ile eş değer?

Nasıl ya özellikleri GTX 1650 8 GB RAM i5 10300H laptopumda Ultra-High ayarlarda 35+ FPS alıyorum.

Hocam FXAA ve MSAA'yı 2X yapar mısınız? Bir de gündüz SS atarsanız daha doğru sonuca ulaşabiliriz.
Hocam hayatımda hiç RDR2 oynamadım, bu oyunun optimizasyonu mu berbat yoksa grafikleri 10 yıl gelecekten falan mı geliyor? 3000 serisi nasıl 15 FPS verir aklım almıyor 🤔.

Hocam 3050 ekran kartı çok da üst düzey değil. Bu yüzden olabilir. Optimizasyon olarak oyun fena değil ama grafikleri bilgisayarı fazla zorluyor.

Hocam hayatımda hiç RDR2 oynamadım, bu oyunun optimizasyonu mu berbat yoksa grafikleri 10 yıl gelecekten falan mı geliyor? 3000 serisi nasıl 15 FPS verir aklım almıyor 🤔.
Optimizasyonu kötü bulmuyorum.
Hocam FXAA ve MSAA'yı 2X yapar mısınız? Bir de gündüz SS atarsanız daha doğru sonuca ulaşabiliriz.

Hocam 3050 ekran kartı çok da üst düzey değil. Bu yüzden olabilir. Optimizasyon olarak oyun fena değil ama grafikleri bilgisayarı fazla zorluyor.
En fazla 42 en az 25 fps oldu hocam 30'larda geziyor.Ultra-High ayarlarda ve MSAA 2x FXAA da açıkken.

Son düzenleme:
Optimizasyonu kötü bulmuyorum.

En fazla 42 en az 25 FPS oldu hocam 30'larda geziyor. Ultra-High ayarlarda ve MSAA 2X FXAA da açıkken.

Yerden yere değişir tabii ama 1650 ekran kartının o FPS'leri vermesi imkansız gibi bir şey. 1650S neredeyse 2 katı ama aynı FPS'leri alıyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı