3050 RTX on çok yorar mı?

Vallaha hocam ben bir lise öğrencisi olarak 6600'ü bile almak için 3-5 ay para biriktirmem gerekiyor bir de gidip 2K monitör falan almak benim için zor. Zaten gelecekte yapmak istediğim meslek oyun yapımcılığı ve meslekte başarılı olursam kazandığım para fazla olacak o yüzden şimdilik bazen GFN ile idare edip 1650'den kurtulmak için bekliyorum. Aslında 2.ele yönelirsem 3 ayda bile 1650'den 6600'e geçebilirim de ekipman ve oyun alacağım diye ekran kartına param birikmedi bir türlü.
6600'de tam FP kartı. Ancak para biriktirmesi vs. o yaşlarda sıkıntılı, bilirim yani. En iyisi yazın işe girip almak, belki 6600 XT alırsın kim bilir?

Devir tüketim devri hocam Amerika'daki adama koymuyor ki fiyat bize koyuyor, bende 1 ayda 3 tane ekran kartı alacak imkanı elde etsem sabırsızlıkla 4090 Ti'ımı beklerdim. 😃
Bi dönem yine bu şekildeydi ekran kartı piyasası ama 900 ve 1000 serisi çok uzun ömürlü oldu. Keza RX 400-500'de öyle. Ben bunu yine konsola bağlıyorum ama 2-3 senede bir bu orta-üst segment kartlar bir anda giriş seviyesine dönüşürse kimse bir süre sonra kart almaz. Aslında yurtdışı için de fiyatlar oldukça pahalı. Tabi erişim kolay ancak yine de pahalı, bu şekilde gidebileceğini sanmıyorum ben. Burada iş oyun yapımcılarına düşüyor tabii, optimizasyonu onlar yapıyor sonuçta.

6600'de tam fp kartı. Ancak para biriktirmesi vs. o yaşlarda sıkıntılı, bilirim yani. En iyisi yazın işe girip almak, belki 6600 XT alırsın kim bilir?

Bir dönem yine bu şekildeydi ekran kartı piyasası ama 900 ve 1000 serisi çok uzun ömürlü oldu. Keza RX 400-500'de öyle. Ben bunu yine konsola bağlıyorum ama 2-3 senede bir bu orta-üst segment kartlar bir anda giriş seviyesine dönüşürse kimse bir süre sonra kart almaz. Aslında yurt dışı için de fiyatlar oldukça pahalı. Tabii erişim kolay ancak yine de pahalı, bu şekilde gidebileceğini sanmıyorum ben. Burada iş oyun yapımcılarına düşüyor tabii, optimizasyonu onlar yapıyor sonuçta.

Ben 30 serisinin çok uzun ömürlü olacağını düşünmüşdüm ama 40 serisi beni yanıltacak gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı