3050 RTX on çok yorar mı?

6600'de tam FP kartı. Ancak para biriktirmesi vs. o yaşlarda sıkıntılı, bilirim yani. En iyisi yazın işe girip almak, belki 6600 XT alırsın kim bilir?

Devir tüketim devri hocam Amerika'daki adama koymuyor ki fiyat bize koyuyor, bende 1 ayda 3 tane ekran kartı alacak imkanı elde etsem sabırsızlıkla 4090 Ti'ımı beklerdim.
Bi dönem yine bu şekildeydi ekran kartı piyasası ama 900 ve 1000 serisi çok uzun ömürlü oldu. Keza RX 400-500'de öyle. Ben bunu yine konsola bağlıyorum ama 2-3 senede bir bu orta-üst segment kartlar bir anda giriş seviyesine dönüşürse kimse bir süre sonra kart almaz. Aslında yurtdışı için de fiyatlar oldukça pahalı. Tabi erişim kolay ancak yine de pahalı, bu şekilde gidebileceğini sanmıyorum ben. Burada iş oyun yapımcılarına düşüyor tabii, optimizasyonu onlar yapıyor sonuçta.

Ben 30 serisinin çok uzun ömürlü olacağını düşünmüşdüm ama 40 serisi beni yanıltacak gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…