Merhaba arkadaşlar. 2022 Mayıs ayında aldığım ASUS TUF Gaming F15 FX506HEB-HN148W Notebook'um GTA 5 vb. oyunlarda çok düşük 5 FPS vermeye başladı. Afterburner programıyla baktığımda GPU 752 watt değerinde kullandığını gördüm. Ekran görüntülerini eklemeye çalışacağım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...
Evet yani 750 watt masaüstü bilgisayarların eşdeğer psu değerlerindeki ortalaması bir ekran kartının bu denli yakması şaşırtıcı haklısınız sıfırlamayı da yaptım ancak sorun halen aynı. Acaba ekran kartı çalışmıyor bu sebeple mi problem? Şöyle ki; Aygıt Yöneticisi üzerinden dahili onboard grafik kartını İntel'in devredışı bıraktığımda 3050ti kartı kullanması gerekirken (veya ben yanlış biliyor olabilirim) 5 fps veriyor tüm oyunlarda
Hello, I have an Asus tuf gaming f17 with an i5-11400h and an rtx 3050ti, my problem is that when updating the video drivers my Nvidia video card gets stuck at 210 mhz and I have already tried...
Hello, I have an Asus tuf gaming f17 with an i5-11400h and an rtx 3050ti, my problem is that when updating the video drivers my Nvidia video card gets stuck at 210 mhz and I have already tried...
Bu konuda vbios ile ilgili tartışmışlar ama bilgisayarı bozabileceğini düşünmüşler en son servise göndermiş servis anakartı değiştirmiş bu şekilde çözülmüş sorunu.
TUF Gaming F15 is a feature-packed gaming laptop with the power to carry you to victory. The new GeForce RTX⢠3060 GPU delivers fluid gameplay on up to a 240Hz display with 100% sRGB, while the potent Intel® Core⢠i9-11900H CPU is bolstered by improved cooling that amps performance and keeps...
www.asus.com
Bu rehber ile sürücüyü temizleyip ASUS'tan indirdiğinizi deneyin hocam.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Merhaba arkadaşlar. 2022 Mayıs ayında aldığım ASUS TUF Gaming F15 FX506HEB-HN148W Notebook'um GTA 5 vb. oyunlarda çok düşük 5 FPS vermeye başladı. Afterburner programıyla baktığımda GPU 752 watt değerinde kullandığını gördüm. Ekran görüntülerini eklemeye çalışacağım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.