3050 Ti GPU watt 59'dan 30'lara kadar düşüyor

Fenerbahçelii

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Format attım fakat yine aynı sorun devam ediyor sorunum şu şekilde özetleyeyim oyunu oynuyorum RDR2'den örnek vereyim 50 60 FPS arası 59 GPU watt ile oynuyorum sonra aniden bir anda FPS'ler 35 40'lara watt da 29 30'a kadar düşüyor 3 4 dk sonra geri düzeliyor sonra geri aynısı oluyor ne yapmam gerek format dahi attım sorunum gene çözülmedi.

3050 Ti.
i5 12500H.

Sıcaklık değerleri ne durumda? Bir de Nvidia denetim masasından güç yönetim modunu maksimum performans yapmayı denediniz mi?

Driver güncellemesinden sonra mı oluştu bu sıkıntı? Aynı kart bende de var maksimum güç modunda olsa bile sabit mHz'de çalışmıyor. Eski driverde sıkıntı yoktu.

Eski driverda da vardı diye hatırlıyorum hocam ben anlamadım neden böyle oluyor.
Takipteyim, maalesef aynı sıkıntı bende de var son bir aydır. Ben yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Belki de Windows güncellemeleriyle alakalıdır.

Bende ekran kartının işlemci hızı düşüyor. Normalde sabit 1485 MHz olurdu veya oyunlarda artardı bu değer. Şu an sürekli dalgalanma halinde.

Hocam başka arkadaşlarımda olmuyor ama ya.

Konu güncel yardımcı olacak var mı?

@Yener K.

@demircay hocam sizi de 1 2 konuda görmüştüm konu hakkında bilgiye sahipseniz yardımcı olursanız çok iyi olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı