Ayarlar bunlar hocamHangi ayarlarda oynadığına göre değişir. Hangi ayarlarda oynuyorsun fotoğraf var mı ?
bu özelliklere sersefil olduk. başka bir çözümü yok mu?Çözümü harici monitore baglamak.
Bu özelliklere sersefil olduk. Başka bir çözümü yok mu?
o kadar yabancı olduğum bir konu ki. ben kaldırırken yanlıs şeyleri kaldırırım muhtemelenMaalesef ayni durumdayim. Eski ve giris seviye laptoplarin cogunda MUX switch olmadigindan CS2 gibi oyunlarda cok az FPS veriyor.
Çözüldü: MUX switch nedir?
MUX switch nedir? Nasıl etkinleştiririm? Performansta nasıl bir etkisi olur? ASUS TUF F15. i5 12500H RTX 3050 95W.www.technopat.net
Ben GPU driverlarini DDU ile kaldirip daha sonra laptop markasinin kendi sitesinden yukleyerek ve Custom Windows kullanarak biraz cozdum.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Altta gösterdiğim ayarları yap. Üstüne bir video linki atıyorum oradan NVIDIA ayarları var onları da yap.Ayarlar bunlar hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.