3050 Ti laptop için 2. ekran önerisi

17 bine almıştım.

O halde normal ama 50000 görünce bir şok geçirdim. Monitör olarak 1080P 165Hz bi monitör olabilir.

O halde normal ama 50000 görünce bir şok geçirdim. Monitör olarak 1080p 165Hz bir monitör olabilir.

6000 çok gelirse şuna bir bakın derim. ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben kullanıyorum ve tek sevmediğim özelliği yükselip açalmaması onun haricinde fena sayılmaz bu bantta.

Kazığın alası, bu laptopu almadıysanız laptop için bütçeniz ne kadar? Bir şey mi kaçırıyorum arada?

Laptop fiyatı çok normal çünkü MSI markalı.

Arkadaşlar laptopum bu ve buna uygun bir monitör almak istiyorum. 5-6 bin bütçem var, önerilerinize açığım. İkinci ekran olarak kullanmayı düşünüyorum.
ben de laptopum için ekran baktım

Bunları önerebilirim. Bazen Samsung olan bir anda indirime giriyor. Takip ederseniz görürsünüz.

ben de laptopum için ekran baktım

Bunları önerebilirim. Bazen Samsung olan bir anda indirime giriyor. Takip ederseniz görürsünüz.
teşekkür ederimm

Ben de laptopum için ekran baktım

50000TL'ye sizce mantıklı mı bu ürün, o fiyata Alienware alınır.

Emin olun ki Alienware laptop 80 bin TL'nin aşağısında bu özelliklerde bulamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı