Sıfırdan toplamayı düşündüm ama Laptop 18 Bin tl bandında alıcı topluyor. Üzerine şu anda para ekleyemeceğim için bir sürü ekipman yarım kalacak ve monitör falan derken toplayamayacağım
Sıfırdan toplamayı düşündüm ama laptop 18 bin TL bandında alıcı topluyor. Üzerine şu anda para ekleyemeceğim için bir sürü ekipman yarım kalacak ve monitör falan derken toplayamayacağım.
Pardon kafam karıştı. Sırf Valorant için geçeceksen yine mantıksız laptopunun ederini tam bilmiyorum ama 15-16kdan fazla eder diye düşünüyorum. Çok daha iyisini toplarsın karşıdaki sisteme 10k vermem çünkü.
Pardon kafam karıştı. Sırf Valorant için geçeceksen yine mantıksız laptopunun ederini tam bilmiyorum ama 15-16kdan fazla eder diye düşünüyorum. Çok daha iyisini toplarsın karşıdaki sisteme 10k vermem çünkü.
Hayır tamamen valorant değil, müzik yapıyorum masaüstüne dönmem gerekiyor. Arada oyun oynuyorum ve güzel performans alabileceğim bilgisayarlar arıyorum
Şuan mevcut laptop ile takaslamayı düşünüyorum çünkü, laptopu sattığımda üstüne para ekleyemem monitör ekran kartı dalan en kötü işlemci eksik kalır.
Hayır tamamen Valorant değil, müzik yapıyorum masaüstüne dönmem gerekiyor. Arada oyun oynuyorum ve güzel performans alabileceğim bilgisayarlar arıyorum