3050 Ti laptop ile RX 6500XT R5 4500 sistem takas etmek mantıklı mıdır?

Sıfırdan toplamayı düşündüm ama laptop 18 bin TL bandında alıcı topluyor. Üzerine şu anda para ekleyemeceğim için bir sürü ekipman yarım kalacak ve monitör falan derken toplayamayacağım.

Hocam o zaman bekleyin daha sonra alırsınız gerçekten asla takas yapılmaz işlemci bakımından ve ekran kartı bakımıdan çok güçsüz bir sistem.

Yok hocam şöyle, laptop bana ait. Laptopu vereceğim ve söylediğim özellikteki masaüstü sistemini alacağım.

Pardon kafam karıştı. Sırf Valorant için geçeceksen yine mantıksız laptopunun ederini tam bilmiyorum ama 15-16kdan fazla eder diye düşünüyorum. Çok daha iyisini toplarsın karşıdaki sisteme 10k vermem çünkü.

Pardon kafam karıştı. Sırf Valorant için geçeceksen yine mantıksız laptopunun ederini tam bilmiyorum ama 15-16kdan fazla eder diye düşünüyorum. Çok daha iyisini toplarsın karşıdaki sisteme 10k vermem çünkü.
Geçen senelerde 20 bine almıştım, garanti yok bakımları geçen haziranda yapıldı ve 8x8 16gb ram var

Sizin şu anda takas yapma sebebiniz tamamen Valorant mı hocam? Düşük maliyetlerle daha iyi performansları almanız için Yardımcı olabilirim.
Hayır tamamen valorant değil, müzik yapıyorum masaüstüne dönmem gerekiyor. Arada oyun oynuyorum ve güzel performans alabileceğim bilgisayarlar arıyorum

Şuan mevcut laptop ile takaslamayı düşünüyorum çünkü, laptopu sattığımda üstüne para ekleyemem monitör ekran kartı dalan en kötü işlemci eksik kalır.
Sizin şu anda takas yapma sebebiniz tamamen Valorant mı hocam? Düşük maliyetlerle daha iyi performansları almanız için Yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı