3050 Ti laptop Squad'da düşük FPS veriyor

FurkanKeremX24

Hectopat
Merhaba. Squad oynamaya başladım ancak çoğu oyunda bilgisayarım kasmamasına rağmen bu oyunda düşük ayarlarda bile deli gibi kasıyor. Sistem gereksinimlerinde neredeyse önerilen gereksinimlere sahibim ancak düşük FPS alıyorum. Bu oyunun optimizasyon sorunundan mı kaynaklı yoksa bende mi problem?
Sistem özelliklerim:
Windows 10.
Ekran kartı: 3050 Ti.
RAM: 16 GB.
Depolama: 480GB SSD.
CPU: i5-11400H 2.70 GHz.

Merhaba. Squad oynamaya başladım ancak çoğu oyunda bilgisayarım kasmamasına rağmen bu oyunda düşük ayarlarda bile deli gibi kasıyor. Sistem gereksinimlerinde neredeyse önerilen gereksinimlere sahibim ancak düşük FPS alıyorum. Bu oyunun optimizasyon sorunundan mı kaynaklı yoksa bende mi problem?
Sistem özelliklerim:
Windows 10.
Ekran kartı: 3050 Ti.
RAM: 16 GB.
Depolama: 480GB SSD.
CPU: i5-11400H 2.70 GHz.
Hocam öncelikle merhaba bu oyun tam bir özürlü ben 112 fps aliyordum son guncellemeler oyunun içine etdi mapin bir kisminda 100 diğer kisminda 70 fps veriyor -30 fps düşüşü normal değil rtx 3050 kolay yorulan bir kart değil en az sana medium ayarlarda bile 80 fps akici vermesi lazım ben bu yüzden oyunu sildim çoğu oyunda 180 fps çıkıyor bu oyuna gecince 45 fps alıyor ve can sıkıcı ne ekran kartı zayıf nede tek slot Ramim var oyunun kendisinden kaynakli benim fikrim Boyle oyunları oynamamak çünki ekran kartını doğru düzgün kullanmiyor 4070 ekran kartında bile 100 fps veriyor o derece

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı