3050 Ti laptopta FC 25 kasıyor

Hakooo

Hectopat
Özellikle kariyer modunda aşırı derecede drop giriyor her 1 2 saniyede bir saliselik duruyor. Var mı bir çözümü yoksa oyundan mı kaynaklı? Sistem 12700H 3050 Ti laptop. Grafikleri en düşüğe de alsam durum aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB hocam. Ayrıca PC'yi alalı 1.5 sene oldu daha hiç temizlemedim. Ama ısınmada olmuyor bunun etkisi var mıdır acaba.

Bu tarz problemi bende yaşadım. Temizlettirdikten sonra 30FPS aldığım Assetto Corsa'da 95FPS alıyordum.
1.5 sene temizlenmemiş zaten. Kesin çözüm diyemem ama PC nizi rahatlatacağı kesin.

Bu tarz problemi bende yaşadım. Temizlettirdikten sonra 30FPS aldığım Assetto Corsa'da 95FPS alıyordum.
1.5 sene temizlenmemiş zaten. Kesin çözüm diyemem ama PC nizi rahatlatacağı kesin.

Bunun dışında bir tavsiyeniz var mıdır? Sistem mi yetersiz oyun mu sıkıntılı yoksa benim PC'de mi bir sıkıntı var çözemedim.

Sisteminizde sorun yok. Sorunun kendisi FC 25'tir. Bende 4050 sistem var oynayamıyorum.

Anladım hocam, güncelleme bekleyeceğiz o zaman teşekkürler.

Son dakika güncellemesi ile geldim. Oyun şu an bayağı akıcı hiç drop girmiyor. Akşam yazdığım mesaj oyundaki ilk maçlarımdı belki yeni yükledim diye optimize olamamıştır ya da o an laptop şarjdan çıkmış olabilir, şahsen bana 2.si gibi geldi. Çünkü az önce de drop girdi bir baktım şarjdan çıkmış laptop, jeton az önce düştü. Bunu yazmamın sebebi FC 25 almayı düşünenler bunu okuyupta vazgeçmesin. Ben şu an gayet memnunum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı