3050 Ti laptopta oyunlar 60 veya 30 FPS'yi geçmiyor

İşletim sistemi
Windows 11

333825

Kilopat
Zamanın Tanığı
RAM
16
Ekran kartı
3050ti laptop
İşlemci
i511400H
Ne yaptığımı bilmiyorum ve bu olayın sebebini de bilmiyorum. Ekran kartımı güncelledim fakat sanırım güncelledikten sonra bir süre FPS'im yükseldi sabah uyandım oyuna girdim Forza 5'te Max 30 FPS PUBG de ise Max 60 FPS. Ekran kartım 3050 Ti bilgisayarım ise Acer Nitro 5. oyun performansım ciddi seviyede düştü ve bir sürü konu açılmış fakat hiçbiri çözüm değil.

Hocam laptoplarda fan temizliği çok önemli, konuya hakimseniz fanı temizleyin ve sıvı metal alıp kapton ban ile uygulamasını yapın. Ama eğer bilmiyorsanız yakındaki bir tamirciye eşyaları alarak gidin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam laptoplarda fan temizliği çok önemli, konuya hakimseniz fanı temizleyin ve sıvı metal alıp kapton ban ile uygulamasını yapın. Ama eğer bilmiyorsanız yakındaki bir tamirciye eşyaları alarak gidin.
Sanmıyorum ya. Bir gecede oldu bu olay. Mesela her gün 10 fps düşme her hafta 10 fps değil. Gece 12 de oynadım 100fps. sabah oynadım 30 fps. Böyle bir durum. Ekran kartımı güncelledim fakat bunu o gece mi yaptım daha önce mi yaptım hatırlamıyorum fakat güncelledikten herhangi bir zaman dilimi sonrasında fps düşme sorunu yaşadım.

Hocam aynısı bende de olmuştu bende güncellenmiştim herhalde daha sonra bir anda böyle oldu sıcaklık değerlerime baktigimda 98 derece görüyordu CS2 de sistemde bir hata olacağıni düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı