Acer Nitro 5 laptopum var i5 11. nesil 3050 Ti ekran kartı 16 GB RAM 512 GB SSD ama LoL'de yüksek ayarlarda 80-70 FPS arası alıyorum. Yardımcı olun.
Acer Nitro 5 laptopum var i5 11. nesil 3050 Ti ekran kartı 16 GB RAM 512 GB SSD ama LoL'de yüksek ayarlarda 80-70 FPS arası alıyorum. Yardımcı olun.
Güç seçeneklerini kontrol et bazen tasarruf moduna geçiyor laptoplar.Acer Nitro 5 laptopum var i5 11. nesil 3050 Ti ekran kartı 16 GB RAM 512 GB SSD ama LoL'de yüksek ayarlarda 80-70 FPS arası alıyorum. Yardımcı olun.
LoL ekran kartından ziyade daha çok işlemci kullanır.Bir de Nvidia denetim masasından uygulama için ayarlara bakarak LoL'ün 3050 Ti'ı kullandığından emin olun. Bazen oyunlar işlemcideki entegre grafik birimiyle çalışabiliyor.
Bir de Nvidia denetim masasından uygulama için ayarlara bakarak LoL'ün 3050 Ti'ı kullandığından emin olun. Bazen oyunlar işlemcideki entegre grafik birimiyle çalışabiliyor.
Dostum zaten işlemcideki grafik birimi tek başına lol yüksek ayarda 70 fps veremez.LoL ekran kartından ziyade daha çok işlemci kullanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.