3050 Ti LoL'de düşük FPS

Görkem3

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
3050 Ti ekran kartlı bilgisayarım var ve LoL'de ancak 110 FPS'leri görebiliyorum, YouTube'daki benchmarklarda adamlar 300 FPS'leri görüyor. Bunun dışında GTX1650 ekran kartlı bilgisayarımla bile aynı FPS değerlerini alıyorum, vallahi ben çözemedim sorunu.

Hocam LoL'de ekran kartı değil de işlemci önemli işlemcinin ön bellek boyutu ne kadar yüksekse o kadar yüksek FPS verir diye biliyorum, artık LoL'de optimizasyon sorunları var.

Hocam bunun aklıma gelen tek optimizasyon sorunu. Bunlarıda nasıl çözebileceğiniz soru işareti.

Laptop ASUS ROG Ryzen 74800H var içinde, 12MB önbellekliydi yanlış değilsem. Ama işin ilginci diğer laptopumda da aynı FPS'leri alıyorum, acaba bir kayıt dosyası varda orada FPS mi sabitlenmiş.

Laptop ASUS ROG Ryzen 74800H var içinde, 12MB önbellekliydi yanlış değilsem. Ama işin ilginci diğer laptopumda da aynı FPS'leri alıyorum, acaba bir kayıt dosyası varda orada FPS mi sabitlenmiş.
Merhaba Kardeşim ASUS ROG STRIX G15 513IE Laptop var benim de hani FPS sıkıntım var League Of Legends Oyununda yüksek ayarda 100-120 FPS alıyorum aslında bunun tek sebebi RAM yuvasının 1x16 GB olması 2.RAM slotuna 16 GB alıp 2x16 GB takıp = 32 GB olursa sorun düzelebilir gibi düşünüyorum ama Yazılımcı olduğum için çok da oyun oynamadığım için ben sıkıntı çekmiyorum sana tavsiyem ek olarak RAM taktır 2.yuvaya :)

Merhaba kardeşim ASUS ROG STRIX G15 513IE laptop var benim de hani FPS sıkıntım var League of Legends oyununda yüksek ayarda 100-120 FPS alıyorum aslında bunun tek sebebi RAM yuvasının 1x16 GB olması 2.RAM slotuna 16 GB alıp 2x16 GB takıp = 32 GB olursa sorun düzelebilir gibi düşünüyorum ama yazılımcı olduğum için çok da oyun oynamadığım için ben sıkıntı çekmiyorum sana tavsiyem ek olarak RAM taktır 2.yuvaya :)

Yani tek yuva olduğundan mı problem, benim PC de aynısı. BF5'te değerler neler söyleyebilir misiniz?

Yani tek yuva olduğundan mı problem, benim PC de aynısı. BF5'te değerler neler söyleyebilir misiniz?
bf5 oynamadım ama yani tahmin ediyorum 40-60 arasıdır max 70 dir tek slot ram sıkıntı yapıyor dediğim gibi Fortnite test yaptım yüksek ayarlarda epic değil yüksek ayarlarda 85-90-100 oynuyorum pc aslında çok iyi asus kaliteli bir laptop güle güle kullan.

bf5 oynamadım ama yani tahmin ediyorum 40-60 arasıdır max 70 dir tek slot ram sıkıntı yapıyor dediğim gibi Fortnite test yaptım yüksek ayarlarda epic değil yüksek ayarlarda 85-90-100 oynuyorum pc aslında çok iyi asus kaliteli bir laptop güle güle kullan.
Hani Laptoplardan masaüstündeki gibi performans bekleyemezsin ama bir laptopa göre çok iyi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı