3050 Ti NVIDIA tam ekran boyutu seçeneği yok

Kerem Pekdogan

Centipat
Daha fazla  
HP Pavilion 15 aldım, 1-2 hafta oluyor. Fakat NVIDIA ayarlarından tam ekran boyutu seçeneğini bulamadım. CS:GO Black bar sorunu yaşıyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca denetim masasında 3 tane seçenek gözüküyor. 3050 Ti ekran kartım var, acaba yanlış mı yükledim sürücüleri? Teşekkürler.
Ryzen 7 5800H.
NVIDIA 3050 Ti.
16 GB DDR 4 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba yeni bilgisiyarınız hayırlı olsun, aradığınız seçenek NVIDIA ayarlarında değil NVIDIA denetim masasında, NVIDIA ayarları derken experince uygulamasını kastettiğinizi zannederek cevap verdim. Masaüstünde sağ tık yaparak NVIDIA denetim masasından masaüstü boyutu ve konumu kısmından tam ekran seçeneğini işaretlerseniz sorununuz çözülür. Sağ tıkta NVIDIA denetim masası çıkmıyorsa foruma yazın çözülmüş konular mevcut.

Hocam merhaba yeni bilgisiyarınız hayırlı olsun, aradığınız seçenek NVIDIA ayarlarında değil NVIDIA denetim masasında, NVIDIA ayarları derken experince uygulamasını kastettiğinizi zannederek cevap verdim. Masaüstünde sağ tık yaparak NVIDIA denetim masasından masaüstü boyutu ve konumu kısmından tam ekran seçeneğini işaretlerseniz sorununuz çözülür. Sağ tıkta NVIDIA denetim masası çıkmıyorsa foruma yazın çözülmüş konular mevcut.
NVIDIA ayarları derken NVIDIA Denetim Masası'ndan bahsediyorum zaten hocam. Sürücüler ve her şey kurulu fakat 3 tane seçenek gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 14

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı