3050 Ti Sea of Thieves mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

RealViridian

Zeptopat
Katılım
13 Eylül 2023
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
RAM
32 GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForge RTX 3050 Ti
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11300H @ 3.10GHz
Oyunu ilk defa açtığımda (Steam üzerinden) yaklaşık yarım saat oynadım. Yarım saat sonra bilgisayarım mavi ekran verdi ve bir daha oyunum açılmadı. Ne zaman açmaya çalışsam "oyunun çalışması için gereken eksik veya bozuk bir veri dosyası var" hatasıyla karşılaştım. SoT sitesinin destek kısmındaki makalede yazılanları yaptım ancak işe yaramadı. Bozuk olarak gösterilen dosyaların adı da her seferinde değişiyor. Oyunu kaldırıp geri yükledim, güncellemeleri yaptım, oyun dosyalarını doğruladım ancak hala devam ediyor.

Ayrıca birkaç gün önce disk ve RAM'i yükselttim. Diskim ömrünü tamamladığı için bilgisayar hiçbir şekilde diski görmüyordu. Bu yüzden mecburen diski değiştirdiğimde de tüm oyunlarım gitti. Hepsini tekrar yüklerken Steam anlayamadığım bir şekilde çöküp durduğundan oyunun dosyaları bozuldu diye düşündüm ancak başka hiçbir oyunda bu durumu yaşamadım.

DMP dosyaları: DMP Dosyaları.rar

Ekran görüntüsü 2023-09-12 200501.png
 
Bilgisayarımın tam modeli: HP Pavilion Gaming 15-DK2084NT

Bütün güncellemeleri yaptım. RAM'imin tam modelini bilmiyorum ancak T-Force marka DDR4. İkisi de 16 GB'lık. Diğer oyunlarda sorun yaşamıyorum ama az önce oyun indirirken tekrar mavi ekran sorunu yaşadım. Blue Screen Viewer ile dmp dosyalarına baktım, sorun oyundan değil yeni taktığım diskten kaynaklı diye düşünüyorum. Şimdilik diski iptal ettim. Üst üste taktığım iki diskte de sorun çıktığı için tamamen tesadüf mü yoksa bilgisayarda mı bir sıkıntı var onu anlamaya çalışacağım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı