Siodhach Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 297 Çözümler 4 30 Mart 2023 #11 Shaderların yüzde yüz olmasını bekle ve oyunu orta yüksek ayarlarda oynayıp dlssi performansa çek.
L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 30 Mart 2023 #12 Bende de 3050 Ti laptop var. Ortalama 50-60 FPS arası oynuyorum DLSS ile birlikte. 16 GB RAM kesinlikle yetmiyor ama. VRAM konusunu açmıyorum bile .
Bende de 3050 Ti laptop var. Ortalama 50-60 FPS arası oynuyorum DLSS ile birlikte. 16 GB RAM kesinlikle yetmiyor ama. VRAM konusunu açmıyorum bile .
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #13 laifodes dedi: Bende de 3050 Ti laptop var. Ortalama 50-60 FPS arası oynuyorum DLSS ile birlikte. 16 GB RAM kesinlikle yetmiyor ama. VRAM konusunu açmıyorum bile . Genişletmek için tıkla... Hangi ayalarda oynuyorsunuz hocam 50 60 FPS.
laifodes dedi: Bende de 3050 Ti laptop var. Ortalama 50-60 FPS arası oynuyorum DLSS ile birlikte. 16 GB RAM kesinlikle yetmiyor ama. VRAM konusunu açmıyorum bile . Genişletmek için tıkla... Hangi ayalarda oynuyorsunuz hocam 50 60 FPS.
L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 30 Mart 2023 #14 Fenerbahçelii dedi: Hangi ayalarda oynuyorsunuz hocam 50 60 FPS. Genişletmek için tıkla... Genel olarak high ama fazla VRAM kullanan ayarları Mid'e çektim.
Fenerbahçelii dedi: Hangi ayalarda oynuyorsunuz hocam 50 60 FPS. Genişletmek için tıkla... Genel olarak high ama fazla VRAM kullanan ayarları Mid'e çektim.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.247 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #15 laifodes dedi: Genel olarak high ama fazla VRAM kullanan ayarları Mid'e çektim. Genişletmek için tıkla... Hocam high da nasıl 60 FPS alıyorsunuz YTdeki videolar falanda en fazla 45 FPS görüyor dışarıda.
laifodes dedi: Genel olarak high ama fazla VRAM kullanan ayarları Mid'e çektim. Genişletmek için tıkla... Hocam high da nasıl 60 FPS alıyorsunuz YTdeki videolar falanda en fazla 45 FPS görüyor dışarıda.
rmznkrtl Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 385 30 Mart 2023 #16 laifodes dedi: Bende de 3050 Ti laptop var. Ortalama 50-60 FPS arası oynuyorum DLSS ile birlikte. 16 GB RAM kesinlikle yetmiyor ama. VRAM konusunu açmıyorum bile . Genişletmek için tıkla... hangi kalite oynuyorsun bide kaplamalarda sorun varmı
laifodes dedi: Bende de 3050 Ti laptop var. Ortalama 50-60 FPS arası oynuyorum DLSS ile birlikte. 16 GB RAM kesinlikle yetmiyor ama. VRAM konusunu açmıyorum bile . Genişletmek için tıkla... hangi kalite oynuyorsun bide kaplamalarda sorun varmı
TT Learch Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 149 Çözümler 4 30 Mart 2023 #17 laifodes dedi: Genel olarak high ama fazla VRAM kullanan ayarları Mid'e çektim. Genişletmek için tıkla... Oyundaki her şeyi Low'a çeksen 5GB VRAM yiyor o oyun nasıl 60 FPS alıyorsun anlam veremedim DLSS Ultra performansta mı oynuyorsunuz?
laifodes dedi: Genel olarak high ama fazla VRAM kullanan ayarları Mid'e çektim. Genişletmek için tıkla... Oyundaki her şeyi Low'a çeksen 5GB VRAM yiyor o oyun nasıl 60 FPS alıyorsun anlam veremedim DLSS Ultra performansta mı oynuyorsunuz?
L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 30 Mart 2023 #18 Buyurun dostlar yer yer 40 FPS'e düşüyor ama genel olarak 50-60 civarında DLSS dengeli olarak oynuyorum. Oyunda Memory leak olduğu için fazla VRAM gösteriyor. Fotoğraflara bakarsanız bende olandan çok daha fazla VRAM gerekiyor. rmznkrtl dedi: hangi kalite oynuyorsun bide kaplamalarda sorun varmı Genişletmek için tıkla... High preset ile başladım fazla VRAM kullanan ayarları mid seviyesine çektim. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı göremedim kaplamalarda. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 3,4 MB · Görüntüleme: 60 Screenshot_3.png 3,8 MB · Görüntüleme: 87
Buyurun dostlar yer yer 40 FPS'e düşüyor ama genel olarak 50-60 civarında DLSS dengeli olarak oynuyorum. Oyunda Memory leak olduğu için fazla VRAM gösteriyor. Fotoğraflara bakarsanız bende olandan çok daha fazla VRAM gerekiyor. rmznkrtl dedi: hangi kalite oynuyorsun bide kaplamalarda sorun varmı Genişletmek için tıkla... High preset ile başladım fazla VRAM kullanan ayarları mid seviyesine çektim. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı göremedim kaplamalarda.
Yavuz YIlmaz Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #19 GTX 1080'de deneyen var mı?, Şimdi deneyeceğim kartı yakmayız umarım.
L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 30 Mart 2023 #20 TT Learch dedi: Oyundaki her şeyi Low'a çeksen 5GB VRAM yiyor o oyun nasıl 60 FPS alıyorsun anlam veremedim DLSS Ultra performansta mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fotoğraflarda görüldüğü gibi DLSS balanced modda oynuyorum. Oyunda Memory leak olduğu için fazla VRAM gösteriyor.
TT Learch dedi: Oyundaki her şeyi Low'a çeksen 5GB VRAM yiyor o oyun nasıl 60 FPS alıyorsun anlam veremedim DLSS Ultra performansta mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Fotoğraflarda görüldüğü gibi DLSS balanced modda oynuyorum. Oyunda Memory leak olduğu için fazla VRAM gösteriyor.