3050 Ti'li ASUS Zephyrus M16 alınır mı?

Arkadaşlar bu vatanda satılan ürünün ekranı bilinen 165hz lik wqhd modelden farklı olarak 144hz wuxga olan model. Oyunlarda çözünürlük anlamında sorun yaşar mıyız? Eğer sorun olur derseniz iade edeceğim.

 
Merhaba, Technopat'ın hazırlamış olduğu ASUS Zephyrus M16 videosunu izledim.
Ürün Hepsiburada sitesinde 18.278TL'ye satılıyor.
Ürünün Hepsiburada linki: https://www.hepsiburada.com/asus-ro...urce=coop&utm_content=site&magaza=Hepsiburada
Technopat ekibinin hazırlamış olduğu videoda dikkatimi çeken husus şu oldu, 5:29'da ekran parlaklığı Full'e getirildiğinde tüm renkler bozuluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Ali Güngör videoya mı bu şekilde yansıdı yoksa gerçekten de bozuluyor mu?
Sizce bu ürün alınır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Vİdeoda o şekilde gözüküyor aynı laptopun 12. nesil versiyonunu kullanıyorum gayet de şık, performanslı bir bilgisayar tavsiye ederim. 165 Hertz oluşu büyük bir artı programlarda çok daha seri çalışmamı sağlıyor. Ekran renkleri gerçeğe çok yakın, yaptığım grafik tasarımlarda akabinde onların prova baskılarını aldığımda neredeyse birebir sonuç alıyorum, tavsiye ederim kullanmış biri olarak. Yazanların çoğu önyargılı ve eminim ki 10 kişiden 1 veya 2'si kullanmıştır. Kasanın için 3070 ekleyip dandik malzeme kullanan markaları tercih etmektense buna para vermek çok daha mantıklı geliyor bana; malzeme kalitesi, işçilik gerçekten kaliteli dokunduğunuzda bile hissediyorsunuz net.
 

Geri
Yukarı