3050 TL Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Semi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.418
Monitör yok işlemciden düşüp monitör eklersen yaklaşık 3200'e falan geliyor bi üst yorumdaki arkadaşın tavsiye ettiği monitör iyi görünüyor.Eki Görüntüle 5140

İşlemci ve ram yanlış seçilmiş. Fx8350 nin üstü israftır. Ramlerin Cl değeri 9 olmalıdır. Oyun için mOnitörün tepkime süresİ 2ms ve altı olmalıdır.

İnşallah fazla atlamaz :D Yoksa tekrar PC hayatta toplayamam zaten paramı biriktirene kadar neredeyse ben çağ atladım be :D
Amd düşünmezseniz intel tabanlı bir sistem de toplanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve ram yanlış seçilmiş. Fx8350 nin üstü israftır. Ramlerin Cl değeri 9 olmalıdır. Oyun için monitörün tepkime süresi 2ms ve altı olmalıdır.
Amd düşünmezseniz intel tabanlı bir sistem de toplanabilir.

Aynen katılıyorum ben 1 ay sonra alabilirim veya 1.5 ama alacam.

Sence amd mi intel mi oyun için?

Örnek:

Amd : Amd fx8350.

Intel : i5 4670k.

İntel tek çekirdek performansında Amd den üstündür o yüzden işlemcileri karşılaştırğımızda tek çekirdekte intel amd den üstündür fakat Amd seçerek Oyun için en önemli parça olan ekran kartına daha çok bütçe ayırdım. Oyunlar için Fx 8320 fazlası ile yeterlidir :)

Monitör ile 3450-3500 e denk gelir bütçesi 3050TL.

KDV :mad: Cok alıyorlar be kardeş öyle değil mi? 472 tl daha koysak süper bir ekran kartı alırız öyle değil mi? :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı