3050'li Laptop Önerisi

leodiscs

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Warenhouse Manager
Merhaba dostlar, eşimin bana oyunlar da eşlik etmesi için bir laptop arayışı içerisindeyim. Bütçem 20 25 arası ama 25'lere çok çıkmak istemiyorum ve 3050'li bir laptop arıyorum... Öneriniz var mıdır? Aklımda bu var; MSI Thin A15 B7UC-077xtr Ryzen 5 7535HS 16 GB 512 GB RTX3050 15.6" DOS FHD.

25K bütçe varsa bunu alın.

25k bütçe varsa bunu alın.

16 GB RAM istiyorum.

RAM çok düşük...

Bütçe hiç çıkmazsa. Nitro alternatif alınabilir. Paneli çok iyi özellikle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı donanım daha kötü panel. Sıcaklık + - benzer olacaktır.

Yukarıdaki arkadaş da atmış zaten, düşünmeden alabilirsiniz bu fiyata daha iyi bir bilgisayar yok, Msi thin serisine hiç bulaşmayın derim, ek olarak attığım laptopta tek slot 16 ram bulunmakta. Şu anki haliyle bile her işinizi görür, fakat çift kanal 32 gb ram yaptığınızda performansı gözle görülür derecede artacaktır.

Yukarıdaki arkadaş da atmış zaten, düşünmeden alabilirsiniz bu fiyata daha iyi bir bilgisayar yok, MSI Thin serisine hiç bulaşmayın derim, ek olarak attığım laptopta tek slot 16 RAM bulunmakta. Şu anki haliyle bile her işinizi görür, fakat çift kanal 32 GB RAM yaptığınızda performansı gözle görülür derecede artacaktır.

Teşekkür ederim akşam bunu sipariş edeceğim hem fiyatı da çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı